Την ικανοποίησή του για την πορεία του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μετόχων της Εθνικής Τράπεζας Γεώργιος Καραχρήστος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΜΕΤΕ, με αφορμή την έκδοση του ημερολογίου για το 2022.

Στο νέο ημερολόγιο συμπεριλαμβάνεται ειδικό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή. Είναι πράγματι ένα αξιόλογο εκδοτικό έργο το οποίο περιέχει εκτενή ιστορική αναφορά και είναι προϊόν εμπεριστατωμένης και μακρόχρονης έρευνας.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Προεδρείου κ.κ. Πετρουνάκος και Κυριαζής, αναφέρθηκαν στην σημαντική αύξηση των κερδών για το 2021, που όπως υπογράμμισαν είναι αποτέλεσμα τόσο της αυστηρής προσπάθειας των εργαζομένων όσο και της περιστολής των λειτουργικών δαπανών της ΕΤΕ.

Το ημερολόγιο προλογίζεται από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, από τον Πρόεδρο της Ε.Τ.Ε. κ. Γκίκα Χαρδούβελη, από την Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κα Βασιλική Λαζαράκου και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χ.Α.Α. κ. Σωκράτη Λαζαρίδη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις