
Τον κώδωνα του κινδύνου για τις αντοχές του ΕΣΥ, έκρουσε ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.
Θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση στα νοσοκομεία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο «επόμενος ασθενής στο Παπανικολάου θα διασωληνωθεί στο διάδρομο και ο μεθεπόμενος στο parking του νοσοκομείου»
Η κατάσταση στο σύστημα υγείας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό, τόνισε, μιλώντας στον Σκάι, ενώ επισήμανε την ανάγκη για περιορισμό της ανθρώπινης δραστηριότητας.
«H υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα μας σώσει» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η επέκταση θα μπορούσε να γίνει και ηλικιακά αλλά και σε κατηγορίες.
Παράλληλα χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν «παροδικά που συγκαλύπτουν αυτή τη στιγμή θα υπάρξει μια ανακοπή στην πανδημία αλλά θα βρεθούμε πάλι στο ίδιο σημείο με την επόμενη μετάλλαξη».
Σύμφωνα με τον κ. Καπραβέλο, αυτό που έχει σημασία είναι πως θα μεταφραστεί αυτό το «τσουνάμι κρουσμάτων» σε νοσηρότητα.
«Το να κλείσουμε τα σχολεία και την οικονομία είναι παράπλευρες απώλειες», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι άλλες χώρες δεν ανησυχούν γιατί έχουν δημιουργήσει αυτό το μαξιλάρι, ειδικά της τρίτης δόσης.
«Πρέπει να μπούμε στην τρίτη δόση και να επεκταθεί ο εμβολιασμός», επανέλαβε, καταλήγοντας


Latest News

Οι γυναίκες έχουν το λόγο - Καμπάνια του ΣΕΛΠΕ
Οι γυναίκες δεν περιμένουν να πάρουν θέση-την διεκδικούν-την δημιουργούν-την κατακτούν -Tο μήνυμα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας(ΣΕΛΠΕ)

Ποια ξένα πανεπιστήμια κατέθεσαν αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων στην Ελλάδα
Τα 12 φαίνεται ότι έχουν φτάσει τα ξένα πανεπιστήμια που έχουν καταθέσει αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων στην Ελλάδα – Πώς γίνεται η αξιολόγηση

MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Μάρτιο
To MEGA αναδείχτηκε κορυφαίος σταθμός στην ελληνική τηλεόραση για το σύνολο του Α’ τριμήνου του 2025.

Διπλή αναβάθμιση της Πειραιώς από την DBRS - Σε BBB, σταθερό το outlook
Η αναβάθμιση 2 βαθμίδων και η σταθερή τάση αντικατοπτρίζουν τις ισχυρές και συνεχείς βελτιώσεις στην κερδοφορία και το προφίλ κινδύνου του Ομίλου

Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός θα είναι στα 950 ευρώ το 2027
«Στηρίζουμε σταθερά και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων το διαθέσιμο εισόδημα όλων των πολιτών», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εργασίας

Ζημιές από τις πλημμύρες σε Πάρο και Μύκονο
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στην Μύκονο και την Πάρο, με τις πλημμύρες να αφήνουν πίσω τους σοβαρές ζημιές

«Δεν αστειεύομαι» – Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Σύνταγμα και τα σχέδια για μια τρίτη προεδρική θητεία
Παρά το συνταγματικό όριο, ο Ντόναλντ Τραμπ και υποστηρικτές του μιλούν ήδη όλο και πιο συχνά για το πώς ο Αμερικανός νυν θα μπορούσε να παραμείνει στην εξουσία μετά το 2028

Συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν στη σκιά της φυλάκισης Ιμάμογλου
Στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης του ΝΑΤΟ ο Γεραπετρίτης θα δει το Φιντάν με ατζέντα και το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας

Τραμπ: Η καταδίκη της Λεπέν θυμίζει τη χώρα μας
«Πολύ μεγάλη υπόθεση» χαρακτήρισε ο Τραμπ την καταδίκη της Μαρίν Λεπέν, για την οποία όπως είπε «Ξέρω πολύ καλά πώς είναι» καθώς «θυμίζει τη χώρα μας».

«Έξυπνο» φανάρι καταγράφει όσους περνούν με κόκκινο
Η πρώτη ψηφιακή κάμερα εγκαταστάθηκε και λειτουργεί πιλοτικά στον Άλιμο – Προς το παρόν οι παραβάσεις όσων περνούν το κόκκινο φανάρι καταγράφονται χωρίς την επιβολή προστίμων