Οι προγραμματιστές του Shiba Inu (SHIB) ανακοίνωσαν την πρώτη επανάληψη του Doggy DAO, ενός αποκεντρωμένου αυτόνομου οργανισμού που στοχεύει να παραδώσει τον έλεγχο του ShibaSwap DEX του έργου στην κοινότητα του memecoin.

Το DAO 1, που κυκλοφόρησε στις 31 Δεκεμβρίου 2021 σε έκδοση beta, θα επιτρέψει στην κοινότητα Shiba Inu να ψηφίσει :
1. ποια έργα και ζεύγη crypto θα προστεθούν στις δεξαμενές ρευστότητας (liquidity pool) ‘WOOF’ του ShibaSwap και
2. πώς θα κατανεμηθούν οι ανταμοιβές στο governance token ‘BONE’ του DEX.

Ο συντονιστής του Discord του ShibaSwap, Queenie δήλωσε κατά τη διάρκεια πρόσφατου Twitter Spaces AMA: “Προέκυψε (το DAO 1) επειδή πιστεύουμε στη μείωση του επιπέδου λογοδοσίας που πρέπει να θέτει η ομάδα μας. Μας αποτρέπει να ασκούμε εξουσία και έλεγχο σε ορισμένους τομείς. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον έλεγχο πιο αποκεντρωμένο”.

Το DAO 1, σύμφωνα με τον Queenie, επικεντρώνεται στην “παροχή άμεσης ισχύος στην κοινότητα”, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ψηφίζουν ποια ζεύγη κρυπτονομισμάτων θα εμφανίζονται στις δεξαμενές ρευστότητας του ShibaSwap.

Το DAO 1 έρχεται να συμπληρωθεί με το DAO 2, το οποίο θα προσθέσει “περισσότερη πολυπλοκότητα” στο σύστημα μέσω “βελτιωμένων περιπτώσεων χρήσης των token “BONE/tBONE”. Το DAO 2 θα επιτρέψει στα μέλη της κοινότητας να κάνουν “γενικές προτάσεις”, οι οποίες θα επανεξεταστούν από την ομάδα ShibaSwap multisig.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News