
Τη νέα της καμπάνια, με την οποία προσφέρει έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες το 2022, ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises.
Με την ονομασία «To 2022 Αποδράστε ξανά στο Μπλε» η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσφέρει έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες εντός του 2022, που ισχύει για κρατήσεις από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου 2022.
Σύμφωνα με την Celestyal oι τιμές ξεκινούν από τα 259 ευρώ για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία κανονικά κοστίζει 530 ευρώ, παρέχοντας έκπτωση μεγαλύτερη του 50%.
Επιπλέον, η δημοφιλής κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η οποία ανερχόταν σε 1.300 ευρώ, έχει μειωθεί περισσότερο από 45% και διαμορφώνεται στην τελική τιμή των 699 ευρώ. Σημειώνεται πως η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» επισκέπτεται τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.
Αντίστοιχα, η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τον Πειραιά και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.
Όλες οι παραπάνω κρουαζιέρες περιλαμβάνουν την Αll-Inclusive Εμπειρία της Celestyal Cruises, παρέχοντας απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας «Αποδράστε Ξανά στο Μπλε», τα παιδιά ηλικίας 12 ετών, τα οποία μοιράζονται καμπίνα με τους γονείς τους, ταξιδεύουν δωρεάν* σε επιλεγμένες κρουαζιέρες.
Επιπλέον, οι μονόκλινες καμπίνες προσφέρονται σε μειωμένες τιμές σε επιλεγμένες κρουαζιέρες. Όλες οι παραπάνω κρουαζιέρες περιλαμβάνουν την Αll-Inclusive Εμπειρία της Celestyal Cruises, παρέχοντας απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας «Αποδράστε Ξανά στο Μπλε», τα παιδιά ηλικίας 12 ετών, τα οποία μοιράζονται καμπίνα με τους γονείς τους, ταξιδεύουν δωρεάν* σε επιλεγμένες κρουαζιέρες. Επιπλέον, οι μονόκλινες καμπίνες προσφέρονται σε μειωμένες τιμές σε επιλεγμένες κρουαζιέρες.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Latest News

Παράνομη εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τη φορολόγηση του Airbnb - Η απόφαση του ΣτΕ
Το θέμα παραπέμφθηκε προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αύξηση μόλις 0,5% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις το πρώτο δίμηνο του 2025 - Άνοδος 3,5% στους τουρίστες
Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΤτΕ για τις χώρες προέλευσης των τουριστών - Η μεγάλη άνοδος των Αμερικάνων και οι μηδενικές εισπράξεις από Ρώσους τον Φεβρουάριο - Πάνω από 1,5 εκατ. οι ξένοι τουρίστες

Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη ο νέος προορισμός τριών πολυτελών διεθνών αλυσίδων
Τα σχέδια επέκτασης στην ελληνική αγορά με πολυτελή ξενοδοχεία των Waldorf Astoria της Hilton, Six Sences της IHG Group και Four Seasons
![Ξενοδοχεία: Μεγάλο το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα – Η θέση της Αθήνας [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/03/Athens-hotels-600x399.jpg)
«Μαγνήτης» επενδύσεων η Ελλάδα στα ξενοδοχεία - Στο top 10 η Αθήνα [γραφήματα]
Η Αθήνα μπήκε στη δεκάδα των ελκυστικών πόλεων και η Ελλάδα διατηρεί την πέμπτη θέση στην Ευρώπη

Οι top χώρες προέλευσης των περισσότερων ξένων ταξιδιωτών στην Ελλάδα
Η θερινή τουριστική περίοδος διαγράφεται θετικά για την Ελλάδα, με τα διαθέσιμα στοιχεία να επιβεβαιώνουν τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του κλάδου

Δεν κόβουν το ταξίδι στην Ελλάδα οι Αμερικανοί
Παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις της κυβέρνησης Τραμπ θα έρθουν και αυτό το καλοκαίρι
![Airbnb: Πτωτικά κινήθηκε η ζήτηση τον Μάρτιο – Τι δείχνουν τα στοιχεία [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/airbnb-gba8e58468_1280-1-600x500.jpg)
Περισσότερα Airbnb, χαμηλότερη πληρότητα - Οι επιλογές των επισκεπτών [γράφημα]
Η προσφορά και η ζήτηση διαμορφώνουν νέες ισορροπίες στην αγορά Airbnb

Επιστρέφει... δριμύτερο το εισιτήριο στη Βενετία για τους τουρίστες
Πέρσι το μέτρο απέφερε απροσδόκητα έσοδα στη Βενετία ύψους 2,4 εκατ. ευρώ - Φέτος ο δήμος ετοιμάζεται

Αύξηση πάνω από 18% στις κρατήσεις για το Πάσχα - Οι πρωταθλητές και οι χαμένοι
Ο ρόλος του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα, η περίπτωση της Κρήτης και το momentum Σαντορίνης και Μυκόνου - Τι δείχνουν οι κρατήσεις

Στο 1,5 δισ. ευρώ το έλλειμμα στο ισοζύγιο το α' δίμηνο - Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών
Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2025, στην κατηγορία των άμεσων επενδύσεων, οι απαιτήσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού κατέγραψαν ροές ύψους 1 δισ. ευρώ