Η μετοχή της O’ Reilly (NASDAQ:ORLY) διατήρησε την ισχυρή ανοδική τάση δίνοντας εκ νέου σήμα επανατοποθέτησης στα 666. Επόμενος στόχος είναι τα 720, και το στοπ στις αγοραστικές θέσεις είναι κάτω από 658 σε κλείσιμο ημέρας

Όσον αφορά στα χρηματοοικονομικά μεγέθη της κατασκευάστριας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εκείνα με συνέπεια καταγράφουν αυξητικές μεταβολές, ενώ τα αποτελέσματα χρήσης γ’ τριμήνου οδήγησαν σε ανοδική επανεκτίμηση των ετησίων προβλέψεων.

Στην επανεκτίμηση αυτή συνέβαλε η αύξηση των πωλήσεων κατά 8,5% σε ετήσια βάση στα 3,5 δισ. και η ενίσχυση κατά 14% των κερδών ανά μετοχή, με εκείνα να αγγίζουν τα 8,14 $.

Ενδιαφέρον φέρει η μεταβολή, +21%, των λειτουργικών κερδών, τα οποία σκαρφάλωσαν στα 1,64 δισ.

Επιπροσθέτως, από την αρχή του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών τον Ιανουάριο, η εταιρία προέβη σε επαναγορά 85,2 εκ. μετοχών, με το συνολικό ποσό επαναγοράς να αγγίζει τα 16,5 δισ.

Τέλος, η ανακοίνωση τόσο των αποτελεσμάτων δ’ τριμήνου όσο και των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων είναι προγραμματισμένη για τις 9 Φεβρουαρίου, ενώ στις 10 Φεβρουαρίου το επενδυτικό κοινό μπορεί να παρακολουθήσει σχολιασμό επί των οικονομικών καταστάσεων από τα μέλη της διοίκησης στο site της εταιρίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News