H μετοχή της Home Depot (NYSE:HD) στηρίχτηκε δεύτερη φορά στο επίπεδο των 380 δολαρίων, που οριοθετεί την επιβεβαίωση στο overshooting, απώλεια του οποίου θα οδηγήσει σε πιο βαθιά διόρθωση προς τα 345.

Όσο πάνω από εκεί, η μετοχή μπορεί να δει τα 440.

Όσον αφορά στα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, εκείνα συνεχίζουν να ενισχύονται, ενώ φαίνεται να έχουν λάβει ώθηση από τις αυξημένες πωλήσεις, απόρροια της επιθυμίας για ανακαίνιση και βελτίωση των οικιών έπειτα από την εκτεταμένη παραμονή σε αυτές στην προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, για το γ’ τρίμηνο του έτους, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν αύξηση 9,8% σε ετήσια βάση και άγγιξαν τα 36,8 δισ. $.

Αξιοσημείωτη είναι η πορεία των καθαρών κερδών, τα οποία κατέγραψαν θετική μεταβολή της τάξεως του 20,3% και έφτασαν τα 4,1 δισ., με τις χρηματοροές από λειτουργικές δραστηριότητες να αγγίζουν τα 13 δισ.

Ας σημειωθεί πως η εταιρία είναι έτοιμη να βελτιώσει την εμπειρία των Pro πελατών της, οι οποίο αποτελούν βασικό μοχλό για την ανάπτυξή της.

Η δράση αφορά σε αύξηση προσφορών των εμπορικών πιστώσεων στους πελάτες Pro με την κυκλοφορία της πιστωτικής κάρτας Pro Xtra.

Με το διευρυμένο πρόγραμμα εμπορικής πίστωσης, η εταιρεία αναμένει να βοηθήσει τους πελάτες της να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Η πιστωτική κάρτα Pro Xtra θα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το πρόγραμμα επιβράβευσης Pro Xtra, ώστε οι εγγεγραμμένοι πελάτες που κάνουν αγορές με την κάρτα να μπορούν να κερδίζουν Pro Xtra Perks τέσσερις φορές ταχύτερα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News