Κατοικία στο Λος Άντζελες που έγινε γνωστή από την κλασική ταινία τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» (A Nightmare on Elm Street) πωλήθηκε 2,8 εκατομμύρια δολάρια, τρεις μήνες μετά τη δημοσίευση αγγελίας πώλησής της.

Είναι «ένα όμορφο ολλανδικό αποικιακό σπίτι με μοντέρνα πινελιά» σύμφωνα με την καταχώριση στο Realtor.com. Η κατοικία βρίσκεται ακριβώς έξω από τη Sunset Boulevard στο Λος Άντζελες, λίγα τετράγωνα ανατολικά του θρυλικού ξενοδοχείου Chateau Marmont.

Η αγγελία πώλησης του σπιτιού της πρωταγωνίστριας της ταινίας, Νάνσι Τόμπσον δημοσιεύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, μια εβδομάδα πριν το Χάλογουιν. Η αρχική τιμή πώλησης ήταν 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο σκηνοθέτης Γουές Κρέιβεν σκηνοθέτησε την ταινία «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» στη μικρή (και ανύπαρκτη) πόλη Σπρίνγκγουντ του Οχάιο και γύρισε τα εξωτερικά πλάνα στο Χόλιγουντ, στην περιοχή Spaulding Square.

Σε δημοσίευμα των Los Angeles Times σημειώνεται ότι η γραφική ατμόσφαιρα της περιοχής και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν φοίνικες την έχουν κάνει από καιρό αγαπημένη για τους σκηνοθέτες που γυρίζουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που διαδραματίζονται σε μικρή πόλη των ΗΠΑ.

«Το εμβληματικό σπίτι δεν είναι απλώς ένας τόπος τρόμου. Είναι επίσης η τοποθεσία στην οποία γυρίστηκε το αφιέρωμα “Bo Burnham: Inside”Life: Κατοικία από την ταινία «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» πωλήθηκε 2,8 εκατομμύρια δολάρια με τον κωμικό Μπο Μπάρναμ κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας» αναφέρεται.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Ολυμπιακός: Πόσα χρήματα εξασφάλισε από την ευρωπαϊκή του πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την ευρωπαϊκή του πορεία

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην προκρίθηκε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, όμως πήρε μια σημαντική νίκη που τον φέρνει προ των πυλών του Champions League – Πόσα χρήματα εξασφάλισαν οι ερυθρόλευκοι από την ευρωπαϊκή τους πορεία…

Τα 100 εκατομμύρια του Στίβεν Έι Σμιθ και το… πέσιμο του «μπαμπά» Λεμπρόν Τζέιμς
Business of Sport |

Τα 100 εκατομμύρια του Στίβεν Έι Σμιθ και το… πέσιμο του «μπαμπά» Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Στίβεν Έι Σμιθ θα έχει να το λέει με την χθεσινή μέρα να του επιφυλάσσει τα πάντα αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με το ESPN αλλά είχε και επεισόδιο με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Δημοπρασίες: Σπάνιες φανέλες των Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ θα πωληθούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ
Plus |

Σπάνιες φανέλες των Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ θα πωληθούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ

Η αγορά συλλεκτικών αντικειμένων έχει εισέλθει σε μια νέα φάση, όπου τα εξαιρετικά σπάνια αντικείμενα -συχνά από τις πρώτες σεζόν των παικτών- έχουν ανέβει σε μια υψηλή στάθμη τιμών