Κίνηση εντυπωσιασμού χαρακτήρισε την πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξής:

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού.

»Στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που προβλέπεται θα φανεί ανάγλυφα, τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας. Θα είναι μίας πρώτής τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ΄ όλης τη ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση μομφής κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας

»Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της Κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει. Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του Κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναζητά τρόπους να κατασχέσει τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια
Διεθνή |

Η Ευρώπη ψάχνει τρόπους να «βάλει χέρι» στα 280 δισ. παγωμένα ρωσικά κεφάλαια

Η Ένωση διερευνά πιο επιθετικά τρόπους για την κατάσχεση των παγωμένων περιουσιακών στοιχείων της ρωσικής κεντρικής τράπεζας, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη για την Ουκρανία

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Όχι σε λύση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία
Επικαιρότητα |

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Όχι σε λύση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στον οποίο είπε πως «εναπόκειται στην Ουκρανία να αποφασίσει για το αποδεκτό για αυτήν ειρηνευτικό πλαίσιο»

Γερμανικές εκλογές: Η ΕΕ κρατά την ανάσα της ενώ η ακροδεξιά δείχνει τα δόντια της
Επικαιρότητα |

Γερμανικές εκλογές: Η ΕΕ κρατά την ανάσα της ενώ η ακροδεξιά δείχνει τα δόντια της

Οι εκλογές στη Γερμανία, διεξάγονται σε κλίμα πόλωσης και διαδηλώσεων σε πολλές πόλεις - Οικονομία και μετανάστευση βρέθηκαν στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας