Στον Όμιλο της Epsilon Net εντάχθηκε η κ. Αναστασία Καραμπουρνιώτη, αναλαμβάνοντας και επίσημα από 1/2/2022 την θέση της CMO (Chief Marketing Officer) του Ομίλου.

Εκτίμηση της διοίκησης του Ομίλου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι ότι η κ. Καραμπουρνιώτη αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της θα συμβάλει τόσο στην ουσιαστική ενίσχυση της εταιρικής εικόνας του Ομίλου της Epsilon Net και των θυγατρικών του όσο και στην προώθηση της στρατηγικής του Ομίλου για την συμμετοχή του ως καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων και της ανάπτυξης.

Σε μία περίοδο γεμάτη με πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις για την Βιομηχανία της Πληροφορικής στην Ελλάδα, ο Όμιλος της Epsilon Net επενδύει στην ενίσχυση του στελεχιακού του δυναμικού αναδεικνύοντας τον κρίσιμο ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού ως κινητήριο δύναμη της αδιάλειπτης αναπτυξιακής του πορείας, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Αναπτυξιακή Διάσκεψη Κρήτης: Οι ανταγωνιστές μας «ανοίγουν» την αγορά
Επιχειρήσεις |

Αναπτυξιακή Διάσκεψη Κρήτης: Πρέπει να δώσουμε έμφαση στη διαφοροποίηση των ελληνικών προϊόντων

Για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εξαγωγές στην Αμερική συζήτησαν οι ομιλητές του πάνελ - «Ενίσχυση εξαγωγών στις ΗΠΑ – Ευκαιρίες και Προκλήσεις» - στο πλαίσιο της Αναπτυξιακής Διάσκεψης Κρήτης