«Έχουμε ετοιμάσει ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο πακέτο χρηματοοικονομικών και οικονομικών κυρώσεων» εναντίον της Ρωσίας. Αυτό δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Handeslblatt και στη γαλλική Les Echos, προσθέτοντας πως στις κυρώσεις συμπεριλαμβάνονται «ανώτατο όριο πρόσβασης σε ξένα κεφάλαια» και «έλεγχοι εξαγωγών, ειδικά σε τεχνικά αγαθά».

Ο αγωγός Nord Stream 2 είναι επίσης μέρος του πακέτου κυρώσεων. Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν το εάν ο αγωγός τεθεί σε λειτουργία εξαρτάται «από τη συμπεριφορά της Ρωσίας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ανασχηματισμός: Το Who is Who των 15 νέων προσώπων της κυβέρνησης
Επικαιρότητα |

Το Who is Who των 15 νέων προσώπων της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Δεκαπέντε είναι τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση αφού ο ανασχηματισμός που αναμενόταν μετά την πρόταση δυσπιστίας και τα μαζικότατα συλλαλητήρια για τα Τέμπη έγινε το πρωί της Παρασκευής