![Amazon: Λανσάρει υπηρεσία τηλε-υγείας στις ΗΠΑ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/02/amazon-care.png)
Την υπηρεσία τηλεϋγείας, γνωστή ως Amazon Care, εγκαινιάζει σε εθνικό επίπεδο, η Amazon, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη.
Το Amazon Care ξεκίνησε το 2019 ως πιλοτικό πρόγραμμα για εργαζόμενους μέσα και γύρω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Σιάτλ. Το πρόγραμμα παρέχει εικονικές επισκέψεις περίθαλψης, καθώς και δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες τηλεϋγείας και επισκέψεις στο σπίτι έναντι αμοιβής από νοσηλευτές για εξετάσεις και εμβολιασμούς. Έκτοτε έχει επεκταθεί σε περισσότερες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Εκτός από τη διάθεση υπηρεσιών τηλεϋγείας σε εθνικό επίπεδο, η Amazon δηλώνει ότι θα επεκτείνει την εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα σε περισσότερες πόλεις στις ΗΠΑ. Μάλιστα σχεδιάζει να λανσάρει αυτές τις υπηρεσίες σε 20 πόλεις, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Υόρκης, του Σαν Φρανσίσκο, του Μαϊάμι και του Σικάγο, αργότερα φέτος. Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες του Amazon Care είναι ήδη διαθέσιμες σε οκτώ πόλεις.
Η Amazon σημείωσε ότι αξιοποιεί την αύξηση της ζήτησης για κατ’ οίκον φροντίδα, τόσο εικονικά όσο και κατ΄οίκον, που προκαλείται από την πανδημία του κορωνοϊού.
Εκτιμάται ότι η εικονική ιατρική φροντίδα θα σημειώνει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση, με τους ασφαλιστές να συμμετέχουν επίσης στην επέκταση της τηλεϋγείας.
Ένα κλειδί για την ανάπτυξη μιας εικονικής υπηρεσίας πρωτοβάθμιας περίθαλψης είναι η απόκτηση κάλυψης δικτύου ασφάλισης υγείας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εργοδότες που πληρώνουν τους λογαριασμούς για πρόσβαση των εργαζομένων στην περίθαλψη. Οι ασφαλιστές υγείας συνεργάζονται ήδη με καθιερωμένους παρόχους όπως η Teladoc και ο Dr. on Demand για να παρέχουν την πλατφόρμα τηλευγείας, αλλά όταν πρόκειται για εικονικά σχέδια πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ξεκινούν όλο και περισσότερο τα δικά τους προγράμματα.
Στο Amazon Care, η Amazon καταφέρνει και εγγράφει ολοένα και περισσότερους εργοδότες. Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι άρχισε να παρέχει υπηρεσίες για την Whole Foods, μια αμερικανική πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ με έδρα το Ώστιν του Τέξας, αλλά και την εταιρεία παραγωγής ημιαγωγών Silicon Labs και την TrueBlue, μια εταιρεία παροχής προσωπικού και στελέχωσης επιχειρήσεων.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Golden Visa: Η Πορτογαλία επιταχύνει την διαδικασία μετά από μεγάλες καθυστερήσεις](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/02/ot_golden_visa24_1-600x352.png)
Η Πορτογαλία επιταχύνει την διαδικασία Golden Visa μετά από μεγάλες καθυστερήσεις
Η Πορτογαλία επισπεύδει τις αιτήσεις για Golden Visa μεταβαίνοντας από ένα σύστημα ψηφιακής υποβολής αιτήσεων
![Σπάνιες γαίες: Ποιες εποφθαλμιά ο Ντόναλντ Τραμπ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/08/spanies-gaies6-600x390.jpg)
Ποιες σπάνιες γαίες εποφθαλμιά ο Ντόναλντ Τραμπ
Η Κίνα πρωτοστατεί στις σπάνιες γαίες και σχεδόν μονοπωλεί την επεξεργασία τους και οι ΗΠΑ θέλουν να απεξαρτηθούν από αυτή την επίπονη δέσμευση
![Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία: Τι ζητούν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/RENAULT-600x600.jpg)
Στο «ρελαντί» η πράσινη μετάβαση - Τι ζητούν οι ευρωπαίοι αυτοκινητοβιομήχανοι
«Καλός ο στρατηγικός διάλογος, αλλα χρειαζόμαστε λύσεις γρήγορα», λένε οι εκπρόσωποι της αυτοκινητοβιομηχανίας - Oι καθυστερήσεις απειλούν επενδύσεις 250 δισ. ευρώ
![Μεξικό: Αδικαιολόγητοι οι δασμοί ΗΠΑ σε χάλυβα και αλουμίνιο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/12/xalyvas-600x370.jpg)
Αδικαιολόγητοι οι δασμοί ΗΠΑ σε χάλυβα και αλουμίνιο λέει το Μεξικό
Το Μεξικό εισάγει περισσότερο χάλυβα από τις Ηνωμένες Πολιτείες απ' ό,τι εξάγει
![Κομισιόν: Συνάντηση φον ντερ Λάιεν με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/von-der-leyen-vance-600x400.jpg)
Συνάντηση φον ντερ Λάιεν με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς
Η Πρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε τη δέσμευση της ΕΕ για δίκαιες και ισορροπημένες εμπορικές σχέσεις
![Πάουελ: Σε μη βιώσιμη πορεία το έλλειμμα – Δεν βιαζόμαστε να μειώσουμε τα επιτόκια](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/πγ1-1-600x366.jpg)
Καμπανάκι Πάουελ για το έλλειμμα στις ΗΠΑ - Καμία βιασύνη για τα επιτόκια
Τι είπε ο Πάουελ, για έλλειμμα, χρέος, δασμούς και επιτόκια στην καθιερωμένη κατάθεση του στη Γερουσία
![Πορτογαλία: Εξετάζει την πώληση του 49% του εθνικού αερομεταφορέα TAP](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/01/tap-portugal-600x400.jpg)
Η Πορτογαλία εξετάζει την πώληση του 49% του εθνικού αερομεταφορέα TAP
Υπάρχουν περίπου 12 εταιρείες που ενδιαφέρονται για τον εθνικό αερομεταφορέα της Πορτογαλίας
![Σόλομον: Η Goldman είναι ανοικτή σε εξαγορές στους τομείς της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και πλούτου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/06/solomon-600x400.jpg)
Σόλομον: Η Goldman είναι ανοικτή σε εξαγορές στους τομείς της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και πλούτου
Ο πήχης για την πραγματοποίηση μιας συμφωνίας είναι πολύ υψηλός
![Cucci: Η πτώση πωλήσεων στο τέταρτο τρίμηνο προβληματίζει τους αναλυτές](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/02/gucci-store-600x410.jpg)
Νέο πλήγμα για την Gucci - Συνεχίζεται η πτώση πωλήσεων
Τα έσοδα της Kering, στην οποία ανήκει η Gucci, ολόκληρου του έτους από δραστηριότητες του ομίλου ανήλθαν σε 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ
![Βρετανία: Άντλησε 13 δισ. στερλίνες – Οι αγορές της πρόσφεραν 140 δισ.](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/07/ot_bonds_london11-768x450-1-600x352.png)
Το Λονδίνο ζήτησε 13 δισ. στερλίνες και οι αγορές του πρόσφεραν 140 δισ.
Η έκδοση καταρρίπτει το προηγούμενο ρεκόρ ζήτησης βρετανικών ομολόγων