Η BitMEX δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο «Πέντε τρόποι που θα αλλάξει ο κόσμος των κρυπτογράφησης το 2022» και τόνισε μερικές ενδιαφέρουσες προβλέψεις…

Ενώ ορισμένες από αυτές αναμένονταν από πολλούς ανθρώπους του κλάδου, κάποιες άλλες δεν έχουν δει γίνει ευρέως γνωστές.

Οι 3 Σημαντικές Προβλέψεις

Η πρώτη από τις πέντε προβλέψεις αφορά στην αυξημένη εμπλοκή των γυναικών στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αυτή τη στιγμή, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο αποτελούν μόλις το 5% όλων των επενδυτών κρυπτογράφησης.

Αυτό είναι περίπου το ένα πέμπτο της συμμετοχής τους στην παραδοσιακή χρηματοδότηση που αντιπροσωπεύει το 24% του συνόλου των επενδυτών. Όμως, καθώς ο συνολικός αριθμός των επενδυτών crypto προβλέπεται να αυξηθεί σε ένα δισεκατομμύριο από τις τρέχουσες εκτιμήσεις των 300 εκατομμυρίων, η συμμετοχή των γυναικών αναμένεται επίσης να αυξηθεί.

Όπως και να έχει, από το 63% των ενηλίκων των «κρυπτο-περίεργων» στις Ηνωμένες Πολιτείες, περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς είναι γυναίκες. Έτσι, η λαχτάρα τους να μάθουν περισσότερα θα τους επιτρέψει να γίνουν τελικά μέρος αυτού του χώρου.

Η άλλη σημαντική πρόβλεψη είναι ότι το Solana θα γίνει πραγματικός ανταγωνιστής του Ethereum .

Το altcoin αποκαλείται ήδη ο «δολοφόνος του Ethereum» εδώ και πολύ καιρό.

Επιπλέον, το Solana προετοιμάζει ήδη το μέτωπο NFT για να ανταγωνιστεί το Ethereum.

Η τρίτη και πολύ σημαντική πρόβλεψη είναι η αύξηση της ζήτησης για προϊόντα αποταμίευσης υψηλής απόδοσης .

Αυτό οφείλεται στην πτώση των αρνητικών επιτοκίων πραγματικής απόδοσης του 10ετούς ομολόγου του αμερικανικού δημοσίου που θα οδηγούσε τους επενδυτές να αναζητήσουν πιο κερδοφόρες λύσεις.

Αν και τα πρωτόκολλα απόδοσης DeFi μπορεί να είναι επικίνδυνα, τυχαίνει να προσφέρουν επίσης τα υψηλότερα ποσοστά απόδοσης επένδυσης.

Αλλά χάρη στην έλλειψη σταθερών αποδόσεων με τα χρόνια, οι επενδυτές της GenZ μπορεί να καταλήξουν να θέλουν να αναλάβουν το ρίσκο και να κερδίσουν αντί να περιμένουν ασφαλείς αποδόσεις που μπορεί να μην έρθουν ποτέ.

Οι Άλλες 2 Προβλέψεις

Σύμφωνα με το BitMEX, το 2022 θα γίνει μάρτυρας της υψηλότερης συμμετοχής παικτών στο GameFi καθώς και από τα παιχνίδια NFT όπως π.χ.Decentraland,Sandbox,Axie Infinity, κ.λπ. .
Επιπλέον, με τον μισό πληθυσμό του κόσμου να είναι παίκτες, η αύξηση των παιχνιδιών «play-to-earn» που προκαλεί το FOMO θα προσελκύσει παίκτες από τα παραδοσιακά παιχνίδια.
Τέλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κόσμος να δει περισσότερες Συγχωνεύσεις και Εξαγορές παραδοσιακών χρηματοοικονομικών εταιρειών από εταιρείες κρυπτογράφησης .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News