Ακόμα μια σορός βρέθηκε στο Euroferry Olympia από τους διασώστες, στο δεύτερο κατάστρωμα του πλοίου, κοντά στον καταπέλτη. Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό που βρίσκεται στο εσωτερικό του πλοίου.

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πλοίο ανήλθε στους 3, ενώ οι διασωθέντες στους 281. Αυτή τη στιγμή αγνοούνται ακόμα 8 άτομα.

Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζεται, ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος νέας αναπύρωσης της φωτιάς.

Χθες εντοπίστηκε νεκρό άλλο ένα άτομο. Εκείνο το  πτώμα βρέθηκε στο δεύτερο γκαράζ του πλοίου στο οποίο είχε βρεθεί και το πρώτο απανθρακωμένο πτώμα. Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Γερμανία: Το Κέντρο θα αντέξει; – Μόνο ένας μεγάλος συνασπισμός μπορεί να αποκρούσει την ακροδεξιά
Επικαιρότητα |

Θα αντέξει το Κέντρο στη Γερμανία; - Τι μπορεί να αποκρούσει την ακροδεξιά

Τελικά, μια Γερμανία που πονάει για σταθερότητα και μεταρρυθμίσεις δεν χρειάζεται να στραφεί σε νέα κόμματα, αλλά σε ένα οικείο και αξιόπιστο μοντέλο, υποστηρίζουν διεθνείς αναλυτές