Διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Πόλεμος στην Ουκρανία: Προκλήσεις Ασφάλειας στην Ευρώπη και τον κόσμο» διοργανώνουν την Πέμπτη 3 μαρτίου 2022 στις 15:00 η Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung για την Ελλάδα και την Κύπρο (KAS) σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Christoph Heusgen, Πρόεδρος της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου και πρ. πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στον ΟΗΕ (2017-2021).

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της Γερμανίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο Heusgen προήδρευσε των εργασιών του Συμβουλίου τον Απρίλιο του 2019 και τον Ιούλιο του 2020. Από το 2005 ως το 2017 υπήρξε αναπληρωτής Γραμματέας για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας στην Καγκελαρία. Ο Christoph Heusgen είναι ο Fellow 2022 για το Ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung.

Συνομιλητής του θα είναι ο Λουκάς Τσούκαλης, Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και Καθηγητής στη Σχολή Διεθνών Υποθέσεων του Παρισιού (Sciences Po). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Τάσος Τέλλογλου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα