Ακόμη μια εταιρεία απέκλεισε από τις δραστηριότητές της τη Ρωσία, ευθυγραμμιζόμενη με το γενικότερο πνεύμα επιβολής κυρώσεων για την επέμβαση στην Ουκρανία.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον παγκοσμίου φήμης Οδηγό Michelin, οποίος ανακοίνωσε ότι αναστέλλει όλες τις συστάσεις για εστιατόρια υψηλής κουζίνας στη Ρωσία.

Για την ακρίβεια, αναφέρεται: «Δεδομένης της σοβαρότητας της τρέχουσας κρίσης, οι ομάδες του Οδηγού Michelin έπρεπε να λάβουν την απόφαση να αναστείλουν όλες τις δραστηριότητες συστάσεων για εστιατόρια στη Ρωσία».

Διαβάστε επίσης: Airbnb: Αναστέλλει τις δραστηριότητές της σε Ρωσία και Λευκορωσία

Όλα τα έργα ανάπτυξης της δραστηριότητας της εταιρείας στη Ρωσία έχουν πλέον παγώσει, συμπληρώνουν οι άνθρωποι της Michelin, προσθέτοντας ακόμη πως έχει ανασταλεί κάθε δραστηριότητα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο στη Ρωσία.

Η Michelin το 2021 δημοσίευσε την πρώτη της επιλογή για τη Μόσχα, η οποία περιελάμβανε εννέα εστιατόρια που βραβεύτηκαν με το διάσημο αστέρι από τους κριτικούς της, τη φημισμένη ετικέτα που θεωρείται απόδειξη ότι κάποιο εστιατόριο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου.

«Κάναμε την επιλογή να μην προωθήσουμε τη Μόσχα ως προορισμό», ανακοίνωσε η Michelin, χωρίς να διευκρινίσει εάν τα ρωσικά εστιατόρια που έχουν ήδη το πολυπόθητο αστέρι θα το χάσουν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή