Τον Φεβρουάριο του 2021 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που η SKY express άνοιξε τα φτερά της για την Ευρώπη με αρχή την Κύπρο, δημιουργώντας ένα σημαντικό διεθνές αεροπορικό δίκτυο για την Ελλάδα που συνδέει δεκάδες χιλιάδες επιβάτες με κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Υλοποιώντας το φιλόδοξο επιχειρησιακό της πρόγραμμα, η αεροπορική εταιρεία άνοιξε δρομολόγια για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς εξωτερικού.

Mέσα στο 2021 την SKY express υποδέχθηκαν οι Βρυξέλες, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη και η Λάρνακα, η Νάντη, η Λυών, η Λιλ, το Αμβούργο, το Ντόρτμουντ και το Άμστερνταμ.

Όπως τονίζει ο κ. Ιωάννης Γρύλος, Επικεφαλής της SKY express: “Η SKY express μεγάλωσε, δυνάμωσε, άνοιξε τα φτερά της. Είμαστε υπερήφανοι που εδώ και ένα χρόνο τα αεροπλάνα μας συνδέουν την πατρίδα μας με σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, αλλά και για την ανταπόκριση των επιβατών που για εμάς είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. Έτσι θα συνεχίσουμε.”

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ανδρουλάκης: «Tο μεγάλο στοίχημα είναι οι εθνικές εκλογές» – Τι είπε για το debate με τον Δούκα
Επικαιρότητα |

«Tο μεγάλο στοίχημα είναι οι εθνικές εκλογές» - Τι είπε ο Ανδρουλάκης για το debate με τον Δούκα

Στο MEGA ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον αέρα νικητή που του έδωσε ο α’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ. Προανήγγειλε επικοινωνιακή αντεπίθεση και άναψε «πράσινο φως» για debate με τον Χάρη Δούκα.