Είκοσι χρόνια ζωής συμπλήρωσε η εταιρεία Alzheimer Αθηνών που σήμερα λειτουργεί 5 Κέντρα Ημέρας στην Αττική, 94 Συμβουλευτικούς Σταθμούς για την Άνοια, σε συνεργασία με τους Δήμους του ΕΔΔΥΠΠΥ σε όλη την Ελλάδα, Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια, υπηρεσία Φροντίδας στο Σπίτι, ενώ κάθε χρόνο αναλαμβάνει πληθώρα πρωτοβουλιών, με σχετικές δραστηριότητες και εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού.

Βάσει των στατιστικών στοιχείων της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, περισσότερα από 110.000 άτομα με άνοια και οι φροντιστές τους έλαβαν υπηρεσίες, 11.000 οικογένειες συμμετείχαν στο πρόγραμμα της κατ’ οίκον φροντίδας ενώ 55.000 εξετάστηκαν στα Ιατρεία Μνήμης της Εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.

Η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών διογανώνει επετειακή εκδήλωσης το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού της Ημέρας Φροντιστή Ατόμων με Άνοια.  Η Πρόεδρος της Εταιρείας , νευρολόγος – ψυχίατρος, Δρ. Παρασκευή Σακκά, θα ανοίξει την εκδήλωση απευθύνοντας χαιρετισμό και η υπεύθυνη Επικοινωνίας Πάτρα Μπλέκου θα παρουσιάσει τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της Εταιρείας.

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά της covid -19, η εκδήλωση οργανώνεται και μεταδίδεται απευθείας διαδικτυακά, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα ζωντανής διαδραστικής παρέμβασης. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 721000 ή στην ηλεκτρονική φόρμα μέσω του συνδέσμου: http://bit.ly/3h7dFDm

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αρχίζει τώρα το σκληρό παζάρι για τους επιτρόπους
Επικαιρότητα |

Αρχίζει το σκληρό παζάρι για τους επιτρόπους στην Κομισιόν - Ποια πόστα «κοιτάζει» η Αθήνα

Ξεκινάνε οι ζυμώσεις στην Κομισιόν μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ και της επανεκλεγείσας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τα χαρτοφυλάκια της επόμενης Επιτροπής