«Δολοφόνο δικτάτορα» και «κακούργο» χαρακτήρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μιλώντας πριν από το γεύμα των Φίλων της Ιρλανδίας στο Καπιτώλιο με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Πατρικίου, ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε:

«Τώρα έχετε την Ιρλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία να στέκονται μαζί ενάντια σε έναν δολοφόνο δικτάτορα, έναν σκέτο κακούργο που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο κατά του λαού της Ουκρανίας. Η Ιρλανδία και οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται από κοινού. Για πρώτη φορά, τώρα, είναι στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Η Ιρλανδία είναι μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών τώρα.»

Τηλεδιάσκεψη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα τηλεδιάσκεψη με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό Μίχολ Μάρτιν, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό.

U.S. President Joe Biden listens while hosting a virtual St. Patrick’s Day meeting with Ireland’s Prime Minister Micheal Martin after Irish Taoiseach Martin tested positive for coronavirus disease (COVID-19) after arriving in Washington, in the Oval Office at the White House in Washington, U.S., March 17, 2022. REUTERS/Leah Millis

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα