Την Ουκρανία για επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στη Μελιτόπολη κατηγορεί η Ρωσία, όπως αναφέρει το Russia Today στο Telegram. Θυμίζουμε ότι η Μελιτόπολη έχει καταληφθεί από τα ρωσικά στρατεύματα.

Τρεις OTR-21 Tochka (βαλλιστικοί πύραυλοι) εκτοξεύτηκαν προς την ουκρανική πόλη, αλλά αποκρούστηκαν από τη ρωσική αεράμυνα. Όμως, τα υπολείμματα ενός πυραύλου μαζί με βόμβες διασποράς (cluster bomblets) έπεσαν σε δύο σπίτια, με το ένα να πιάνει φωτιά.

Και στα δύο σπίτια, σύμφωνα με τους Ρώσους, υπήρχαν οικογένειες με παιδιά, οι οποίες, ευτυχώς, διέφυγαν τον κίνδυνο.

«Δεν είναι στο Ντονμπάς. Τώρα το Κίεβο ρίχνει βαλλιστικούς πυραύλους στις ίδιες του τις πόλεις, όπου τα ουκρανικά στρατεύματα παραδόθηκαν σε μεγάλο βαθμό χωρίς μάχη», καταγγέλλουν οι Ρώσοι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Πούτιν: Η Ρωσία «θα αναλύσει» την πρόταση Ζελένσκι για διακοπή των επιθέσεων
Επικαιρότητα |

Πούτιν: Η Ρωσία «θα αναλύσει» την πρόταση Ζελένσκι για διακοπή των επιθέσεων

Η Ρωσία, δια στόματος Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε το τέλος της πασχαλινής εκεχειρίας – Άφησε «ανοιχτό παράθυρο» για διμερείς συνομιλίες σχετικά με την πρόταση Ζελένσκι

Πάσχα: Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων – Παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις
Επικαιρότητα |

Πάσχα: Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων – Παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις

Η κίνηση αυξάνεται σταδιακά στην Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ παρατηρούνται ουρές στην Αθηνών _ Πατρών από τα διόδια στο Βέλο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας