Πιο πειστικός αλλά και πιο αλαζόνας κρίθηκε ο κεντρώος φιλελεύθερος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν από την ακροδεξιά αντίπαλό του Μαρίν Λεπέν στην προεκλογική τους τηλεμαχία χθες βράδυ, ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Η στιγμιαία δημοσκόπηση («sondage flash») του ινστιτούτου Elabe για τον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 650 τηλεθεατών 18 ετών και άνω έδειξε πως το 59% έκρινε ότι ο κ. Μακρόν ήταν πιο πειστικός από την κυρία Λεπέν.

Το 2017, ανάλογη έρευνα είχε αναδείξει νικητή της τηλεοπτικής αναμέτρησης των δύο αντιπάλων επίσης τον κ. Μακρόν, πολύ πιο καθαρά (63%).

Δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών της 24ης Απριλίου υποδεικνύουν πως ο απερχόμενος πρόεδρος οδεύει να εξασφαλίσει την επανεκλογή του εξασφαλίζοντας γύρω στο 55,5% των ψήφων.

Το 2017, ο κ. Μακρόν είχε επικρατήσει της κυρίας Λεπέν λαμβάνοντας το 66,1%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Προσωπικός Αριθμός: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε
Επικαιρότητα |

Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε

Έρχεται να αντικαταστήσει τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα – Σύμφωνα με τον νόμο, ο Προσωπικός Αριθμός θα εμφανίζεται στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

Μασούτης: Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών
Επικαιρότητα |

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης

H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»