![ΟΑΕΔ – ΔΥΑ: Οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων στο πρόγραμμα 25.000 ανέργων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/04/oaed-2-768x432-1.jpg)
Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) www.oaed.gr ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων για τη δράση «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» με 25.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) της ΔΥΠΑ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.
Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους που θα εργαστούν για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς ή/και στις Υπηρεσίες Τοποθέτησης, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 2/2022.
Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση:
Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: www.oaed.gr → Προγράμματα κλειστά προς υποβολή αιτήσεων → Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:
- Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (eServices IIS) της ΔΥΠΑ στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους ή
- Από τον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Προσωρινό Πίνακα Αποκλειομένων.
Αιτιολογημένες ενστάσεις (με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα) μπορούν να υποβληθούν από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00 έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο www.oaed.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΔΥΠΑ.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Τεκμήρια: Δέκα κρυφές παγίδες για νέους ιδιοκτήτες ακινήτων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/03/akinita2-768x512-1-600x400.jpeg)
Οι κρυφές παγίδες των τεκμηρίων για τα ακίνητα - Ποιοι κινδυνεύουν
Περιπέτειες με την Εφορία θα έχουν όσοι έχουν ακίνητα και δεν καταφέρουν να καλύψουν το τεκμήριο απόκτησης της κατοικίας
![Βραχυχρόνια μίσθωση: Έως 28 Φεβρουαρίου η οριστικοποίηση των δηλώσεων – Τα πρόστιμα για τους ασυνεπείς](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/airbnb2-1024x810-1-600x475.jpg)
Airbnb: Εκπνέει η προθεσμία για τις δηλώσεις -Τα πρόστιμα για τους ασυνεπείς
Οι διαχειριστές ακινήτων που νοικιάζουν μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τα στοιχεία που υπέβαλαν στο Μητρώο της ΑΑΔΕ για το 2024
![e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα λάβουν επιδόματα και εφάπαξ έως 21 Φεβρουαρίου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/11/atm_euros_shutterstock_24748327-768x432-600x338.jpg)
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα λάβουν επιδόματα και εφάπαξ έως 21 Φεβρουαρίου
Συνολικά 74 εκατομμύρια ευρώ θα καταβληθούν σε περίπου 95.000 δικαιούχους από τον e- ΕΦΚΑ και την ΔΥΠΑ
![Δημόσιο: «Φρένο» Χατζηδάκη για επιστροφή 13ου και 14ου μισθού](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/06/xatzidakis-600x384.jpg)
Φρένο στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο - Τι είπε ο Χατζηδάκης
«Τρέχουν» οι εξελίξεις για 13ο και 14ο μισθό στο δημόσιο - Στις 6 Ιουνίου θα κριθεί η καταβολή των επιδομάτων
![ΕΝΦΙΑ: Ξεκινάει η αποστολή των νέων εκκαθαριστικών](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/10/akin1-600x400.jpg)
Πότε αναρτώνται τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ
Η ΑΑΔΕ ενημερώνει ότι από 20 Φεβρουαρίου ξεκινάνε οι εργασίες για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ - Θα καταβληθεί σε 12 μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη να πληρώνεται στο τέλος Μαρτίου 2025
![ΕΝΦΙΑ: Τέλος χρόνου για έκπτωση έως 20%](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/11/enfia-1-600x400.jpg)
Τέλος χρόνου για έκπτωση έως 20% στον ΕΝΦΙΑ - Τι πρέπει να κάνετε
Οι περισσότεροι φορολογούμενοι θα διαπιστώσουν ότι θα κληθούν να πληρώσουν το ίδιο ποσό που κατέβαλαν το 2024
![ΕΦΚΑ: Διαγωνισμοί για τρία νεκοκλασικά στην Αθήνα με σκοπό τη δημιουργία ξενοδοχείων](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/kolokotroni-4-600x390.jpg)
Τρία νεοκλασσικά του ΕΦΚΑ αναζητούν ξενοδόχους... - Οι διαγωνισμοί
Ο ΕΦΚΑ προκήρυξε τρεις διαγωνισμούς για τη μίσθωση τριών νεοκλασσικών κτιρίων αλλάζοντας την χρήση τους ως τουριστικά καταλύματα
![Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι τα δικαιούνται και πότε θα καταβληθούν](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/10/synta23-600x338.jpg)
Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται τα αναδρομικά – Πότε θα πληρώσει ο ΕΦΚΑ
Αργόσυρτη η διαδικασία για τα αναδρομικά – Ποιοι θα πρέπει να ξεχάσουν την απόδοση των συντάξεων
![Εφορία: Μπλόκο στις «φουσκωμένες» δαπάνες των επαγγελματιών – Νέος κωδικός για φιλοδωρήματα στο Ε3](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ot_aade4_forol-1-1024x600-1-600x352.png)
Στο Ε3 τα φιλοδωρήματα - Στην τσιμπίδα της εφορίας οι φουσκωμένες δαπάνες των επαγγελματιών
Η εφορία δεν αναγνωρίζει δαπάνες προς έκπτωση αν τα παραστατικά στα οποία στηρίζονται, δεν έχουν διαβιβαστεί στην πλατφόρμα myDATA
![ΓΣΕΕ για Τέμπη: Απόφαση για πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/tempi-sygkentrosi-600x400.jpg)
ΓΣΕΕ για Τέμπη: Απόφαση για πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
Tην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ για την Παρασκευή, 28/2