![NN Group: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της MetLife στην Πολωνία](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/01/NN-02.jpg)
Στις 14 Απριλίου 2022 ολοκληρώθηκε η απόκτηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της MetLife στην Πολωνία από το NN Group, μετά και από σχετική έγκριση της αρμόδιας Πολωνικής Αρχής Οικονομικής Εποπτείας (Komisja Nadzoru Finansowego, KNF). Σημειώνεται ότι η απόκτηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022.
Καθώς η απόκτηση της MetLife στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022, η ΝΝ Hellas έχει ήδη ξεκινήσει την ενσωμάτωση, ενώ συνεχίζει να εστιάζει στις ανάγκες των ασφαλισμένων, των συναδέλφων, των δικτύων διανομής και της κοινωνίας.
«Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για την NN στην Πολωνία και στην Ελλάδα, καθώς αυτή η εξέλιξη ενισχύει τις θέσεις μας σε αυτές τις αγορές που παρουσιάζουν ελκυστικές προοπτικές ανάπτυξης. Τους επόμενους μήνες, θα ενσωματώσουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της MetLife στους τοπικούς οργανισμούς του Ομίλου στις δύο αυτές χώρες. Καθώς ενώνουμε τα δυνατά σημεία των δύο εταιριών, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σεβόμαστε τα ταλέντα και την εμπειρία των εργαζομένων και των δύο εταιριών και να ακολουθήσουμε μια δίκαιη προσέγγιση με διαφάνεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις της ενοποιημένης εταιρίας, δραττόμενοι των ευκαιριών των αγορών και επιτυγχάνοντας τα αναμενόμενα οφέλη από αυτή τη συνένωση. Καλωσορίζουμε τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της MetLife Πολωνίας και Ελλάδας και προσβλέπουμε σε ένα επιτυχημένο κοινό μέλλον», δήλωσε ο CEO του NN Group, David Knibbe.
«Σήμερα ξεκινάμε το ταξίδι μας προς την από κοινού δημιουργία μιας νέας, ενιαίας εταιρίας, με πιο ισχυρή θέση στην Πολωνική αγορά και διευρυμένο δίκτυο. Με ενθουσιασμό, δεσμεύομαι να υλοποιήσω την ενσωμάτωση, καθοδηγούμενος από τις αξίες μας — «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» — ενώ συνεχίζουμε να εστιάζουμε στους πελάτες μας και στην Πολωνική κοινωνία», δήλωσε ο CEO Nationale-Nederlanden Πολωνίας, Paweł Kacprzyk.
«Από τα τέλη Ιανουαρίου ξεκινήσαμε τη διαδικασία ενοποίησης. Η απόκτηση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να διαφοροποιήσουμε την πλατφόρμα διανομής μας, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Έχοντας προετοιμάσει το σχέδιό μας προσεκτικά, εργαζόμαστε όλοι μαζί για να υλοποιήσουμε τη συνένωση, με στόχο να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά», δήλωσε η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΝ Hellas και της ΝΝ Hellas II, Μαριάννα Πολιτοπούλου.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![ΕΤΕπ: Ολική επαναφορά για επενδύσεις και αισιοδοξία στην Ελλάδα – Η σύγκριση με την Ευρώπη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/epixeiriseis-600x375.jpg)
ΕΤΕπ: Ολική επαναφορά για επενδύσεις και αισιοδοξία στην Ελλάδα – Η σύγκριση με την Ευρώπη
Τι αποκαλύπτει έκθεση της ΕΤΕπ που βασίζεται σε δημοσκοπήσεις περίπου 13.000 επιχειρήσεων σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ
![Eurolife FFH:Απόδοση 3,70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/10/Eurolife-FFH-600x250.jpg)
Eurolife FFH:Απόδοση 3,70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου
Η Eurolife FFH προσφέρει ουσιαστικό όφελος στους ασφαλισμένους της
![Ελληνικές τράπεζες: η Mediobanca ανεβάζει τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες – Προτιμά Πειραιώς, Alpha Bank](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ot_trapezes_flags_NEA_2025-600x352.png)
«Ψήφος» στις ελληνικές τράπεζες από τη Mediobanka – Οι νέες τιμές στόχοι
Η τάση αύξησης των ελληνικών δανείων παραμένει ισχυρή και πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, επισημαίνει μεταξύ άλλων η Mediobanca για τις ελληνικές τράπεζες
![Avax: Έναρξη κάλυψης από Euroxx – Στα 3,40 ευρώ/μετοχή η τιμή στόχος [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/05/avax-600x401.jpg)
Avax: Έναρξη κάλυψης από Euroxx – Στα 3,40 ευρώ/μετοχή η τιμή στόχος [πίνακας]
Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της Euroxx για το διάστημα 2024-2028 - Η avax εκτιμάται ότι θα παράγει σημαντικές ελεύθερες ταμειακές ροές τα επόμενα έτ
![Τράπεζες: Γιατί φορτώνουν με επιπλέον έξοδα το τελευταίο τρίμηνο του 2024](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_banking24a-600x352.png)
Γιατί «φορτώνουν» με επιπλέον έξοδα τους ισολογισμούς οι τράπεζες - Ο πήχης για τα μερίσματα
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η δημοσιοποίηση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων από τις τράπεζες
![Miele Hellas: «Bonus» από τους Γερμανούς στην ελληνική εταιρεία – Το στοίχημα των 100 εκατ. ευρώ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/miele-1-600x400.jpg)
Το «bonus» των Γερμανών στη Miele Hellas, το στοίχημα των 100 εκατ. και ο Κωτσόβολος
Τι ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Miele Hellas για την πορεία ανάπτυξης – Το μήνυμα των ιδιοκτητών για την ανάθεση του cluster – Πώς θα αναπτυχθεί
![Βιομηχανικές περιοχές: Σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ και εκπροσώπων του ΠΑΣΕΒΙΠΕ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/1213-600x450.jpg)
Διορθωτικές παρεμβάσεις στο νόμο 4982/22 για τις βιομηχανικές περιοχές ζητούν οι επιχειρήσεις των ΒΙΠΕ
Οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με εκπροσώπους του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης «ώστε να διαμορφωθεί ενα βιώσιμο μέλλον» για τις βιομηχανικές περιοχές
![Miele Hellas: Επεκτείνεται σε Σλοβενία, Κροατία και Βοσνία](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/Miele-600x400.jpg)
Η Miele Hellas επεκτείνεται σε Σλοβενία, Κροατία και Βοσνία
Η επιτυχημένη πορεία της Miele Hellas οδηγεί σε ανάληψη της νέας αρμοδιότητας του νέου Miele Cluster Adria Aegean
![Jumbo: Αυξήθηκαν κατά 11% οι πωλήσεις τον Ιανουάριο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/12/jumbo55.png)
Jumbo: Αύξηση 11% στις πωλήσεις τον Ιανουάριο
Αυξημένες 15% οι πωλήσεις στην Ελλάδα τον Ιανουάριο - Τι αναφέρει η διοίκηση της Jumbo
![Κλωστοϋφαντουργία: Υψηλό το ενεργειακό κόστος λένε οι κλωστοϋφαντουργοί -Υπόμνημα σε Σκυλακάκη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/klostoyfantoyrgia-768x430-1-600x336.jpg)
Υψηλό το ενεργειακό κόστος λένε οι κλωστοϋφαντουργοί - Υπόμνημα σε Σκυλακάκη
Υπεισέρχεται πλέον στο κόστος του προϊόντος περίπου κατά 50%, και είναι 40% υψηλότερο από Ισπανία και Πορτογαλία αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΒΚ