Μεγαλύτερα από τα αναμενόμενα λειτουργικά κέρδη απέφερε το πρώτο τρίμηνο η εκτίναξη των ναύλων εμπορευματοκιβωτίων στη Μaersk, η οποία τώρα αναθεωρεί προς τα πάνω τις εκτιμήσεις για το σύνολο του έτους.

Τα έσοδα τους πρώτους τρεις μήνες του 2022  έτους ανήλθαν σε 19,3 δισεκατομμύρια δολάρια, με τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) στα 9,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι προβλέψεις για ολόκληρο το έτος αναθεωρούνται προς τα πάνω, με το EBITDA να υπολογίζεται σε περίπου 30 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Κασσελάκης: Δεν θα επιτρέψουμε η ελληνική ναυτιλία να χάσει την πρωτοκαθεδρία της λόγω άστοχων πολιτικών
Ναυτιλία |

Κασσελάκης: Δεν θα επιτρέψουμε η ελληνική ναυτιλία να χάσει την πρωτοκαθεδρία της λόγω άστοχων πολιτικών

«Είναι ώρα να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας ανήκει, επενδύοντας στη ναυτιλία μας, στηρίζοντας τους ανθρώπους της», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Μελίνα Τραυλού: «Η ναυτιλία θεμέλιο της οικονομικής και γεωπολιτικής σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»
Ναυτιλία |

Μελίνα Τραυλού: «Η ναυτιλία θεμέλιο της οικονομικής και γεωπολιτικής σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Ηγετική παρουσία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης στις Βρυξέλλες για τη Ναυτιλία  «European Shipping Summit 2025»