Η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.) ανακοίνωσαν την έναρξη μιας δεκαετούς συνεργασίας, πέντε Αγώνων, μέχρι το 2032.

Η Deloitte θα λειτουργήσει ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης για τους παρακάτω Αγώνες: Παρίσι 2024, Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες Μιλάνο-Κορτίνα 2026, Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Λος Άντζελες 2028, Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες 2030 και Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Μπρίσμπεϊν 2032.

Η Deloitte «θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και κυβερνητικές υπηρεσίες, ώστε να βοηθήσει το Ολυμπιακό κίνημα να προοδεύσει σε κρίσιμες προκλήσεις, όπως ορίζονται στην Ολυμπιακή Ατζέντα 2020+5, που σχετίζονται με θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, στρατηγικής, βιωσιμότητας, διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης, αθλητικής υποστήριξης και ευημερίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία θα υποστηρίξει τη Δ.Ο.Ε. με τη στρατηγική της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και θα αξιοποιήσει την ψηφιακή της τεχνογνωσία για να συμβουλεύσει σε τομείς όπως η εξατομίκευση της εμπειρίας των φιλάθλων και η βελτίωση των ψηφιακών υπηρεσιών, συνδέοντας φιλάθλους από όλο τον κόσμο και αυξάνοντας την ελκυστικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Betshop.gr: Αναστέλλει τη λειτουργία της η πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος
Business of Sport |

Αναστέλλει τη λειτουργία της η Betshop.gr - Κατάσχεσε η εφορία τον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών της

Η εταιρεία B2B GAMING SERVICES που διαχειρίζεται τη Betshop.gr κάνει γνωστή την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού των πελατών της από τις φορολογικές αρχές