
Tην εκτίμηση για τα έσοδά της, αναφορικά με το τρίμηνο του διανύουμε, αναθεώρησε χθες η United Airlines Holdings Inc, παρά το περιορισμένο πτητικό της πρόγραμμα, δίνοντας έμφαση στην αυξημένη ταξιδιωτική ζήτηση.
Η αναφερόμενη αεροπορική εταιρία που έχει έδρα το Σικάγο αναμένει ότι τα συνολικά της έσοδα, για κάθε διαθέσιμη επιβατική θέση ανά μίλι ταξιδιού θα αυξηθούν κατά 23%-25% σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2019, έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για αύξηση κατά 17%.
Τον προηγούμενο μήνα, η United ανακοίνωσε ότι αναμένει τα υψηλότερα έσοδα τριμήνου στην ιστορία της, για το τρίμηνο μέσω του Ιουνίου, ώστε να βοηθηθεί και να επιστρέψει στην κερδοφορία.
Δραστήριο καλοκαίρι
Παρά το γεγονός ότι η αύξηση στις κρατήσεις θέσεων αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στους τουρίστες, η επαναλειτουργία των γραφείων της, αλλά και η χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών έχουν ενισχύει την προοπτική του αναφερόμενου κλάδου.
Την προηγούμενη εβδομάδα, η United ανακοίνωσε ότι αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι το πιο δραστήριο από την έναρξη της πανδημίας. Η εταιρία, εκτιμά ότι περίπου 5,3 εκατομμύρια επιβάτες θα την επιλέξουν για τις πτήσεις τους, αναφορικά με την επίσημη αργία της 4ης Ιουλίου.
Μεγάλη ζήτηση
Η μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων βοηθάει επίσης την United, αλλά και άλλες αεροπορικές εταιρίες να αντιμετωπίσουν τις υψηλές τιμές των καυσίμων, η τιμή των οποίων υπερδιπλασιάστηκε την προηγούμενη χρονιά.
Η United αύξησε επίσης, την εκτίμησή της για τις δαπάνες καυσίμων αναφορικά με το τρίμηνο που διανύουμε κατά 17%, ενώ τώρα εκτιμάται ότι οι ίδιες δαπάνες θα αυξηθούν κατά περίπου 40% από το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.
Τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας που δεν σχετίζονται με τα καύσιμα, αναμένεται ότι θα είναι υψηλότερα από την προηγούμενη εκτίμηση, όπως ανακοίνωσε η United. Ωστόσο, η εταιρία αναμένει ακόμη ένα αναπροσαρμοσμένο περιθώριο κέρδους 10%.
Η United έχει αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της για την ενίσχυση του πτητικού προγράμματος της. Για το τρέχον τρίμηνο, αναμένεται ότι η επιχειρησιακή ικανότητά της θα είναι μειωμένη κατά 14% σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Latest News

Lazard: Προσλαμβάνει πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υπηρεσιών της Αμερικανικής Βουλής
Το νέο απόκτημα της Lazard, Πάτρικ ΜακΧένρι, ήταν γνωστός ως σύμμαχος της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων στο Κογκρέσο

«Παζάρια» της Uber για την απόκτηση της τουρκικής πλατφόρμας delivery Trendyol Go
Η Uber Eats δραστηριοποιείται επί του παρόντος σε περίπου 45 χώρες και σε περισσότερες από 6.000 πόλεις, δημιουργώντας έσοδα 13,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024.

Το Plan B των πλούσιων Αμερικανών - Γιατί ανοίγουν μαζικά λογαριασμούς στην Ελβετία
Η ουδέτερη πολιτική της Ελβετίας, η σταθερή οικονομία, το ισχυρό νόμισμα και το αξιόπιστο νομικό σύστημα προσελκύουν πελάτες

Οι τουρίστες αποφεύγουν τις ΗΠΑ και... στριμώχνουν την αγορά πετρελαίου
Μια πτώση του τουρισμού προς τις ΗΠΑ φαίνεται στα στοιχεία για τη ζήτηση πετρελαίου

Μπορούν 1,6 τρισ. δολάρια να λύσουν το πρόβλημα του κρυφού χρέους της Κίνας;
Το πακέτο μέτρο που ανακοίνωσε η Κίνα τον Νοέμβριο για να στηρίξει τις υπερχρεωμένες τοπικές κυβερνήσεις είναι σε εξέλιξη

Θα μπορούσε ο Τραμπ να απολύσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας;
Στο προσκήνιο μετά από 90 χρόνια η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που έμεινε στην ιστορία ως «Εκτελεστής του Χάμφρεϊ εναντίον ΗΠΑ»

H δυναμική επιστροφή της Puma με αθλητικά τρεξίματος
Με το λανσάρισμα αυτό, στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, η Puma προσπαθεί να αναβιώσει το brand, σε ένα άθλημα που βοήθησε να διαδοθεί

Ελ Εριάν: Η οικονομία σε ένα επικίνδυνο ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά
Ο κορυφαίος οικονομολόγος Μοχάμεντ Ελ Εριάν βλέπει τις ρωγμές στην οικονομική πολιτική των ΗΠΑ και

Η Coca Cola επαναλανσάρει το BodyArmor με στόχο την αναζωογόνηση των πωλήσεων
To προϊόν BodyArmor της Coca Cola θα αρχίζει να εμφανίζεται στα ράφια με τη νέα εφμάνιση αυτό τον μήνα

Προσεχώς και... Αudi θα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ - Το σχέδιο της VW
Η παραγωγή αυτοκινήτων Audi στις ΗΠΑ θα αποτελέσει ένα βήμα ανάπτυξης στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου VW