Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεξίωση στον Λευκό Οίκο από το ζεύγος Μπάιντεν προς τιμήν του ζεύγους Μητσοτάκη για να τιμηθεί η Ελληνική Επανάσταση (σ.σ. ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το 2021, στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αλλά αναβλήθηκε λόγω πανδημίας).

Οι κ.κ. Μπάιντεν και Μητσοτάκης προσήλθαν στη δεξίωση συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, Τζιλ Μπάιντεν και Μαρέβα Μητσοτάκη αντίστοιχα.

Προηγήθηκε η συνάντηση των δύο ηγετών στον Λευκό Οίκο, με τον αμερικανό πρόεδρο να τονίζει ότι η σχέση Ελλάδας – ΗΠΑ είναι πιο σημαντική από ποτέ

Τις εξελίξεις μεταδίδει ζωντανά η εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Πολιτική
Μητσοτάκης: Η μεγάλη πτώση στην καταλληλότητα – Οι εσωτερικές διαφωνίες στη ΝΔ
Επικαιρότητα |

Η μεγάλη πτώση στην καταλληλότητα Μητσοτάκη - Οι εσωτερικές διαφωνίες στη ΝΔ

Στις τάσεις της MRB του Ιουνίου διαπιστώνεται η αρκετά μεγάλη φθορά στην καταλληλότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού - Δέκα ολόκληρες μονάδες έχουν χαθεί σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση του Δεκεμβρίου του 2023

Κασσελάκης: Σύγκρουση με τα συμφέροντα, θα το φτάσουμε ως το τέλος – Σκληρό ροκ για Attica Bank
Επικαιρότητα |

Κασσελάκης: Σύγκρουση με τα συμφέροντα, θα το φτάσουμε ως το τέλος – Σκληρό ροκ για Attica Bank

Ο Κασσελάκης δηλώνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με τη διαπλοκή στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα το πάει μέχρι τέλους και ζητά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να «βάλουν πλάτη». Το σκληρό ροκ άρχισε ήδη με την Attica Bank.