
Στα επίπεδα του 2019 έχουν επιτρέψει οι κρατήσεις των ταξιδιωτικών πρακτορείων του διεθνούς δικτύου της Tui σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην ετήσια συνάντηση της TUI, του κορυφαίου Tour Operator παγκοσμίως.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν πάνω 200 ταξιδιωτικά γραφεία της Κεντρικής Ευρώπης και πραγματοποιήθηκε στο Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort από 17 έως 20 Μαΐου 2022, παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 στελέχη και ενημερώθηκαν από τα ηγετικά στελέχη της TUI για τις προοπτικές του τουρισμού και ανέλαβαν σημαντικές αποφάσεις συνεργασίας για το μέλλον. Εκτός από την επικεφαλής του Franchise κ. Nadine Merzdorf, παρόντες ήσαν επίσης οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της TUI Deutschland κ. Stefan Baumert, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Hubert Kluske και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Peter Wittmann.
Ο κ. Baumert τόνισε τη σημασία των πωλήσεων franchise για την TUI: «Με τις κρατήσεις στο επίπεδο του καλοκαιριού του 2019, οι πωλήσεις των ταξιδιωτικών πρακτορείων είναι κορυφαίες λόγω και του εξαιρετικού προιόντος που διαθέτουμε.». Ο κ. Kluske προσέθεσε ότι το Group διαθέτει το καλύτερο σύστημα franchise στην αγορά και σύμφωνα με αυτό, επιλέγη το μότο των πωλήσεων – με βάση τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Το να είσαι εκεί είναι τα πάντα». Ο κος Merzdorf κατέληξε συμπληρώνοντας ότι: «Το σύστημα franchise της TUI είναι ιδανικά τοποθετημένο για το μέλλον».
H διοργάνωση έκλεισε με λαμπερό Gala Dinner που οργάνωσε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και χορηγός φιλοξενίας Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την ελληνική φιλοξενία στο ύψιστο επίπεδο.
Σύσσωμοι οι Γενικοί Διευθυντές και τα στελέχη της Grecotel συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες της διοργάνωσης: κ. Αντώνης Σταμνάς, Sales Director, κ. Βαγγέλης Βασιλείου, Senior Sales Manager, κ. Μαρία Μαθιουδάκη, Corporate Guest Services Manager, κ. Birgit Ameiser, Sales and Contract Executive, κ. Μάρθα Φιλέντα, Senior Marketing & Sales Executive, κ. Ευστράτιος Μαυραλεξάκης, Riviera Olympia Resort General Manager, κ. Αθανάσιος Τράσκας, Olympia Oasis and Ilia Palms Hotel Manager, κ. Ανδρέας Καφούσιας, Mandola Rosa & La Riviera Hotel Manager, κ. Βασίλης Μηναδάκης, Amirandes General Manager, κ. Χαράλαμπος Γιαλιτάκης, Lux ME White Palace General Manager, κ. Ευγένιος Λώμης, Caramel Hotel Manager, κ. Μιχάλης Μηναδάκης, Cape Sounio General Manager, κ. Μαρία Καρασούλη, Pallas Athena General Μanager, κ. Ευλάμπιος Γρηγοριάδης, Kos Imperial General Manager, κ. Κωνσταντίνος Σιώκος, Kalamata Filoxenia General Manager, κ. Ιωάννης Αβδελάς, Casa Marron General Manager, κ. Αλέξανδρος Λέτσιος, Lux ME Daphnila General Manager.


Latest News

Πλούσιους νέους Αμερικανούς αναζητά η Μποτσουάνα για τα διαμάντια της
Για να πουλήσει διαμάντια, η Μποτσουάνα αξιοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα οπως το Instagram και το TikTok

Η Ευρώπη αναζητά νέες διαστημικές συνεργασίες στην ταραχώδη εποχή Τραμπ
Η Ευρώπη θέλει να τονώσει την άμυνα της και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην άμυνα

Γιατί η Ευρώπη υστερεί στη δημιουργία υπερπλουσίων
Οι σημαντικές εμπορικές πρωτεύουσες στην Ευρώπη και οι επικερδείς τους βιομηχανίες, έδιναν την ευκαιρία για δημιουργία πλούτου αλλά τα «παλιά, καλά χρόνια» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Πυρηνική ενέργεια: Amazon, Google και Meta υποστηρίζουν τον τριπλασιασμό της έως το 2050
Οι τεχνολογικοί γίγαντες ακολουθούν τις τράπεζες ζητώντας νέους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με πυρηνική ενέργεια για την κάλυψη των αυξανόμενων ενεργειακών απαιτήσεων και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Τα αφεντικά των Blackstone και Goldman Sachs βλέπουν με καλό μάτι τις πολιτικές Τραμπ
Δύο φωνές που εκπροσωπούν την αφρόκρεμα των CEO στις ΗΠΑ εκθειάζουν τις πολιτικές Τραμπ

LNG: Πως ο υγρός «χρυσός» αναβάθμισε τις ΗΠΑ [γράφημα]
Για τις ΗΠΑ η εξόρυξη LNG είναι το ιερό δισκοπότηρο - Που ποντάρει ο Τραμπ
![Γροιλανδία: Ο ορυκτός πλούτος του νησιού που θέλει διακαώς ο Τραμπ [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/greenland1-600x400.jpg)
Τι κρύβει το υπέδαφος της Γροιλανδίας; [γράφημα]
Η Γροιλανδία, είναι πλούσια σε σπάνιες γαίες αλλά τα αποθέματα που μπορούν να ανακτηθούν φτάνουν το 1,5 εκατ. τόνους

Συναγερμός για τον «τυφώνα» Τραμπ - Τα σχέδια για να σωθεί εμπόριο 1,4 τρισ. δολ.
Οι δασμοί Τραμπ έχει προκαλέσουν αναστάτωση στα επιτελεία των επιχειρήσεων που προσπαθούν να καταστρώσουν σχέδια για να αμβλύνουν τις επιπτώσεις τους

Το αστρονομικό ποσό που έχασαν οι Αμερικανοί από επενδυτικές απάτες το 2024
Οι επενδυτικές απάτες περιλαμβάνουν γενικά ισχυρισμούς ότι ένας καταναλωτής θα έχει μεγάλες αποδόσεις επενδύοντας σε ένα νέο σύστημα κερδοφορίας

Το φλερτ της Κίνας με τους ξένους CEOs και η συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ
Η Κίνα θέλει να φέρει πίσω μεγάλες ξένες επενδύσεις μετά από ένα κύμα φυγής