Με νέα τοπικά υψηλά και την 6η ανοδική στις τελευταίες 7 συνεδριάσεις, ο Γενικός Δείκτης δοκιμάζει και πάλι να μπει στην περιοχή των 900 μονάδων, έχοντας ήδη καταφέρει να είναι και ο μοναδικός σε Ευρώπη και ΗΠΑ με θετικό εξάμηνο (+2,68%).

Παρόλο που οριακά δεν κατοχύρωσε τις 902 μονάδες στο κλείσιμο και με μέτρια δημοπρασία, η πολύ στιβαρή συμπεριφορά των περισσοτέρων δεικτοβαρών τίτλων δίνει πόντους στο θετικό σενάριο, με επόμενη στάση τις 922.

Οι μετοχές των διυλιστηρίων υπεραπέδωσαν, καθώς ΜΟΗ και ΕΛΠΕ έκλεισαν με υψηλούς τζίρους και κέρδη 4,76% και 4,08% αντίστοιχα, ενώ η πρώτη κατέγραψε και νέα υψηλά διετίας. Κατά τα λοιπά, ο ΟΠΑΠ συνέχισε την εξαιρετική πορεία του, ο ΟΤΕ διατηρήθηκε ανοδικός και στιβαρός, ενώ ακόμα και η πιεσμένη ΔΕΗ εκλεισε θετική.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν ακόμα, από τα μικρότερα χαρτιά και για διαφορετικούς λόγους, το ΚΡΙ με τιμή εντελώς στρεβλωμένη σε σχέση με την πραγματική και μεγάλη αξία της εταιρείας, ο Μυλωνάς (ΑΛΜΥ) που φαίνεται να θέλει να δοκιμάσει κάτι καλό προς τα 2,30 με κοντινό στοπ κάτω από 1,80, και ο ΜΥΤΙΛ που παρά τις εισροές λόγω MSCI προχθές, συνέχισε στα πράσινα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News