
Με την ίδια «δίψα» και διάθεση όπως στην πρώτη του θητεία, το καλοκαίρι του 2010. Με όραμα και ξεκάθαρο πλάνο για να βάλει τέλος στα κακώς κείμενα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η Σούπερ Λιγκ γυρίζει σελίδα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλαμβάνει την προεδρία της και να στέλνει μήνυμα ενότητας για το καλό του ποδοσφαίρου της χώρας μας.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης βγαίνει ξανά μπροστά, στην πρώτη γραμμή της «μάχης» αναλαμβάνοντας να οδηγήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο δρόμο των επιτυχιών αφήνοντας στην άκρη μια και καλή τις παθογένειες του.
Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχοντας την πλειοψηφία των ομάδων της Super League εκλέχτηκε πρόεδρος του συνεταιρισμού, για δεύτερη φορά καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2010.
Ένα μήνα πριν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει το στίγμα του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέσα από την παρέμβασή του στο Δ.Σ. της Λίγκας. Και είχε φροντίσει να δείξει κάποια από τα… προσεχώς. Διατυπώνοντας ξεκάθαρα τους σοβαρούς προβληματισμούς του για τον δρόμο που είχε πάρει το ποδόσφαιρο μας και ζητώντας από τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ να αναλάβουν τις ευθύνες του για να σταθεί όρθιο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το όραμα στην Σούπερ Λιγκ και κέρδισε την εμπιστοσύνη του συνεταιρισμού. Η νίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εκλογές της Super League «σφραγίζει» συνάμα και την δυναμική επιστροφή του Ολυμπιακού στα κοινά του ποδοσφαίρου μας σε ρόλο πρωταγωνιστή.
Όταν στις 19 Μαίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μιλήσει στο Δ.Σ. της Λίγκας είχε κλείσει την ομιλία του με αυτό τον τρόπο, ενδεικτικό του πως θα πρέπει όλοι στην Λίγκα να λειτουργούν και σκέφτονται. Με γνώμονα πρωτίστως το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που αποτελεί την βάση για την επιτυχία κάθε συλλόγου ξεχωριστά.
«Κι εγώ μπορεί να έχω τις αντιπαραθέσεις μου με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό αλλά αυτές είναι για μέσα στο γήπεδο. Εδώ πρέπει να με ηρεμία να πάρουμε αποφάσεις που θα είναι για το καλό και των μεγάλων και των μικρών» ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ένα μήνα μετά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ένα ακόμη δύσκολο έργο, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Έτοιμος να πετύχει ξανά και να δώσει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα όσα χρειάζεται, όλα όσα αξίζει.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που αποδεικνύει περίτρανα, με πράξεις όπως κάνει πάντα, πως είναι εδώ και παλεύει για το καλό του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και για τον Ολυμπιακό. Είναι εδώ δίπλα στην μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, όχι στην Αγγλία και την Νότιγχαμ της Premier League.
Το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, άρα και του Ολυμπιακού, βρίσκεται πλέον στα χέρια του διοικητικού ηγέτη των ερυθρολεύκων. Έτοιμος για μια ακόμη επιτυχία που θα ενώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα φέρει μόνο κέρδη για όλους.


Latest News

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
Τοπικές βροχές αναμένονται στην Αττική κυρίως τις μεσημβρινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθεί μικρής διάρκειας καταιγίδα. Ο καιρός σήμερα

Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε
Έρχεται να αντικαταστήσει τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα – Σύμφωνα με τον νόμο, ο Προσωπικός Αριθμός θα εμφανίζεται στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

Απεργία στα ταξί σήμερα για τη διέλευση από τις λεωφορειολωρίδες
Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί ζητά να ισχύσουν όσα αναφέρονται στο τελικό κείμενο του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Τραμπ: Ο Ζελένσκι και ο «απατεώνας» Μπάιντεν, υπεύθυνοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν είχα καμία σχέση με αυτόν τον πόλεμο, αλλά εργάζομαι επιμελώς για να σταματήσει ο θάνατος και η καταστροφή», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης
H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»

Ξεκίνησε το Ψηφιακό Πελατολόγιο Οχημάτων από την ΑΑΔΕ - Όλα τα βήματα εγγραφής
Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, ξεκίνησε η εφαρμογή για το Ψηφιακό Πελατολόγιο Οχημάτων

Από 16 Απριλίου σε ισχύ η επιστροφή πινακίδων - Ποιοι περιπτώσεις εξαιρούνται
Τι ισχύει με την επιστροφή πινακίδων σε ιδιοκτήτες οχημάτων που προέβησαν σε αντικοινωνική στάθμευση

Γεραπετρίτης: Να σταματήσουν οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία
«Η Ευρώπη βρίσκεται μεταξύ πρωτοφανών κρίσεων. Κρίσεων πολεμικών, κρίσεων ανθρωπιστικών, κρίσεων κλιματικών» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Τραβούν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί τη Μεγάλη Τρίτη
Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνει αύριο ο κλάδος – Μήλον της Έριδος η ελεύθερη διέλευση των έμφορτων ταξί από τις λεωφορειολωρίδες

Νέα έξαρση του τουρκικού «εποικισμού»
Τα στοιχεία από Ίμερο και Ξυλαγανή Ροδόπης έως τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης, τη Λέρο και τη Μυτιλήνη – Προβληματισμός στην κυβέρνηση από τις αγορές που κάνουν επενδυτές από την Τουρκία