
Με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέει την Αθήνα με τα Τίρανα η Air Albania, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας. Αναλυτικότερα, η Air Albania πραγματοποιεί πτήσεις προς/από Τίρανα-Αθήνα με συχνότητες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.
Η αεροπορική βάση αλλά και η κεντρική διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται στο Tirana International Airport Nënë Tereza στα Τίρανα. Με έτος ίδρυσης το 2018, η Air Albania πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με το στόλο της που αποτελείται από AIRBUS αεροσκάφη που αντλούν την ονομασία τους εμπνευσμένα από ορισμένους από τους σημαντικότερους Αλβανούς συγγραφείς: Migjeni, Lasgushi και Naimi.
Διαβάστε επίσης: Λειψοί: Το «κομφετί» του Αιγαίου
Επέκταση
Η Air Albania έχει επίσης επεκταθεί στο Βορρά της Αλβανίας. Το αεροδρόμιο Kukës είναι η δεύτερη αεροπορική πύλη της εταιρείας, φέρνοντας τον κόσμο και τους προορισμούς πιο κοντά μας.
Η εταιρεία επιδεικνύει μεγάλη προσήλωση στις αλβανικές παραδόσεις και αξίες, εμπλουτίζοντας το προϊόν με σημαντικά οφέλη, προσφέροντας ελκυστικές τιμές και ξεχωριστές ανέσεις σε όλους τους πελάτες της.
Διαβάστε επίσης: Ρέτσος: Εγγυητής σταθερότητας ο τουρισμός – Το 2022 μπορεί να ξεπεράσει το 2019
Οι προορισμοί
Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο. Η Air Albania πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, και, εντός του 2022, θα ανοίξει φτερά προς πολλούς περισσότερους προορισμούς.
Η Air Albania έχει επιλέξει τη Goldair ως τον GSA της στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Goldair είναι να οικοδομήσει την ισχυρή θέση της Air Albania στην περιοχή, διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand της Air Albania και βελτιστοποιούν την αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις της στην ελληνική επικράτεια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Latest News

Παράνομη εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τη φορολόγηση του Airbnb - Η απόφαση του ΣτΕ
Το θέμα παραπέμφθηκε προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αύξηση μόλις 0,5% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις το πρώτο δίμηνο του 2025 - Άνοδος 3,5% στους τουρίστες
Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΤτΕ για τις χώρες προέλευσης των τουριστών - Η μεγάλη άνοδος των Αμερικάνων και οι μηδενικές εισπράξεις από Ρώσους τον Φεβρουάριο - Πάνω από 1,5 εκατ. οι ξένοι τουρίστες

Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη ο νέος προορισμός τριών πολυτελών διεθνών αλυσίδων
Τα σχέδια επέκτασης στην ελληνική αγορά με πολυτελή ξενοδοχεία των Waldorf Astoria της Hilton, Six Sences της IHG Group και Four Seasons
![Ξενοδοχεία: Μεγάλο το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα – Η θέση της Αθήνας [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/03/Athens-hotels-600x399.jpg)
«Μαγνήτης» επενδύσεων η Ελλάδα στα ξενοδοχεία - Στο top 10 η Αθήνα [γραφήματα]
Η Αθήνα μπήκε στη δεκάδα των ελκυστικών πόλεων και η Ελλάδα διατηρεί την πέμπτη θέση στην Ευρώπη

Οι top χώρες προέλευσης των περισσότερων ξένων ταξιδιωτών στην Ελλάδα
Η θερινή τουριστική περίοδος διαγράφεται θετικά για την Ελλάδα, με τα διαθέσιμα στοιχεία να επιβεβαιώνουν τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του κλάδου

Δεν κόβουν το ταξίδι στην Ελλάδα οι Αμερικανοί
Παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις της κυβέρνησης Τραμπ θα έρθουν και αυτό το καλοκαίρι
![Airbnb: Πτωτικά κινήθηκε η ζήτηση τον Μάρτιο – Τι δείχνουν τα στοιχεία [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/airbnb-gba8e58468_1280-1-600x500.jpg)
Περισσότερα Airbnb, χαμηλότερη πληρότητα - Οι επιλογές των επισκεπτών [γράφημα]
Η προσφορά και η ζήτηση διαμορφώνουν νέες ισορροπίες στην αγορά Airbnb

Επιστρέφει... δριμύτερο το εισιτήριο στη Βενετία για τους τουρίστες
Πέρσι το μέτρο απέφερε απροσδόκητα έσοδα στη Βενετία ύψους 2,4 εκατ. ευρώ - Φέτος ο δήμος ετοιμάζεται

Αύξηση πάνω από 18% στις κρατήσεις για το Πάσχα - Οι πρωταθλητές και οι χαμένοι
Ο ρόλος του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα, η περίπτωση της Κρήτης και το momentum Σαντορίνης και Μυκόνου - Τι δείχνουν οι κρατήσεις

Στο 1,5 δισ. ευρώ το έλλειμμα στο ισοζύγιο το α' δίμηνο - Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών
Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2025, στην κατηγορία των άμεσων επενδύσεων, οι απαιτήσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού κατέγραψαν ροές ύψους 1 δισ. ευρώ