
Σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της στην Intrakat βρίσκεται η Intracom Holdings, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία μέχρι σήμερα. Αυτό αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις των δύο εταιρειών απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Στην παραπάνω εξέλιξη αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Intracom Holdings, Σωκράτης Κόκκαλης, κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε χθες, όπου και παρουσιάστηκε ο απολογισμός του Ομίλου για το 2021.
Ύφεση
Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια οικονομία και ανέλυσε την επενδυτική στρατηγική της εταιρείας σε αυτό το πλαίσιο.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «η παγκόσμια οικονομία είναι σε ύφεση και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε θα ομαλοποιηθεί, ούτε για τις συνθήκες της επόμενης ημέρας», τονίζοντας ότι η εταιρεία θα προσανατολισθεί σε τομείς «πέραν αυτών που επιχειρούσαμε έως τώρα, κατανοώντας πρώτα τις εξελίξεις, ώστε να τοποθετηθούμε έξυπνα σε αυτούς που θα έχουν τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και αποδόσεων».
- Διαβάστε επίσης: Σε ΟΤΕ, Vodafone, Wind τα 2.500 δωρεάν WiFi hotspots της χώρας
Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ανακοίνωσε επίσης την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας να συγκληθεί στις 21/7/2022 Εκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να αποφασιστεί επιστροφή στους μετόχους €0,12 ανά μετοχή μέσω μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσόν των €10.032.000. Επεσήμανε επιπλέον την πρόθεση της εταιρείας να ακολουθήσει στη συνέχεια σταθερή μερισματική πολιτική.


Latest News

Η επέλαση των brands στους εμπορικούς δρόμους - Οι νέες επενδύσεις και τα ενοίκια
Το 2024 έκλεισε με σημαντικές επενδύσεις μεγάλων αλυσίδων και brands στην Ερμού και στο κέντρο της πρωτεύουσας - Οι «χρυσές» μισθώσεις

Poste: Γίνεται ο μεγαλύτερος επενδυτής παρόχου τηλεφωνίας
H Poste Italiane παίρνει τα ηνία της Telecom Italia, μέσω της εξαγοράς του 15% της Vivendi

Στην παραγωγή ρίχνουν μισό δισ. 15 βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Game changer για την ελληνική οικονομία η βιομηχανία τροφίμων και ποτών – Οι νέες επενδύσεις ξεπερνούν το μισό δισ.

H AI στην «πράσινη» ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων| H ιστορία της Avokado
Σε αυτό το επεισόδιο του BizSound φιλοξενούμε τον Βασίλη Νικολόπουλο, ιδρυτή και CTO της Avokado. Η εταιρεία παρέχει λύσεις στο κομμάτι της ενέργειας, με εργαλείο την τεχνητή νοημοσύνη.

Σε έξι μήνες αλλάζουν χέρια ΜΙΝΙΟΝ και Πύργος του Πειραιά – Οι διεκδικητές
Σε νέους ιδιοκτήτες ΜΙΝΙΟΝ και Πύργος του Πειραιά – Με ποιους μιλάει η Dimand και πώς έχει αλλάξει η «δεξαμενή» των επενδυτών - Ποια είναι η πολυεθνική που «μπήκε» στο εμβληματικό κτίριο του Πειραιά

Σε αναζήτηση ισορροπίας τα σούπερ μάρκετ - Από την πανδημία στο σοκ των ανατιμήσεων
Πώς εξελίσσεται η κατανάλωση στα ράφια των σούπερ μάρκετ - Ο ρόλος των αυξήσεων και η αντίδραση των νοικοκυριών

«Αυτονομείται» το παγωτό της Unilever στην Ελλάδα – Η νέα εταιρεία
Το σχέδιο της Unilever για το παγωτό – Η «προίκα» της Algida ICC και οι επιδόσεις του 2024 - Σε εξέλιξη η εθελουσία

Ο Τρύφων Νάτσης απέκτησε τις μετοχές Κάτσου και Γερμανού στη Lamda
Το ποσοστό της BHCML σε δικαιώματα ψήφου επί μετοχών στη Lamda ανήλθε σε ποσοστό 5,092% - Στο 8,624% η συμμετοχή του Τρύφωνα Νάτση

Coca Cola HBC: Ακυρώνει το event στο Καλλιμάρμαρο μετά το «μπλόκο» Μενδώνη
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Lamda Development: Στο 5,092% η συμμετοχή της Breva Howard Capital του Νάτση
Προηγουμένως η Breva Howard Capital κατείχε ποσοστό 2,8291% στη Lamda Development - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας