
Επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσαν οι τομεάρχες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης και Έφη Αχτσιόγλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Οι πολίτες πληρώνουν τις επιλογές και την κοροϊδία Μητσοτάκη».
Διαβάστε επίσης: Πληθωρισμός: Νέο ρεκόρ σε Ευρωζώνη και Ελλαδα τον Ιούνιο
Παράλληλα, αναφέρουν ότι «Η αφαίμαξη του εισοδήματος εργαζομένων, νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων όχι απλά συνεχίζεται αλλά εντείνεται καθημερινά με ευθύνη της κυβέρνησης»
Και καταλήγουν: «Κάθε μέρα παραμονής της ΝΔ στην κυβέρνηση είναι μέρα λεηλασίας της κοινωνίας. Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική ανάγκη».
Ολόκληρη η δήλωση:
«Η Eurostat κατέγραψε νέο άλμα του πληθωρισμού στη χώρα μας στο 12% τον Ιούνιο.
Ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι 3,4 μονάδες ψηλότερος από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης.
Η αφαίμαξη του εισοδήματος εργαζομένων, νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων όχι απλά συνεχίζεται αλλά εντείνεται καθημερινά με ευθύνη της κυβέρνησης.
Η κάλυψη και επιδότηση της αισχροκέρδειας και η στήριξη των καρτέλ, τα απολύτως ανεπαρκή βοηθήματα προεκλογικού χαρακτήρα, η άρνηση λήψης ουσιαστικών μέτρων με επιβολή πλαφόν στις τιμές της ενέργειας και στα κέρδη των εταιρειών, η άρνηση μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα, η άρνηση ουσιαστικής αύξησης του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ είναι οι επιλογές που οδηγούν σε φτωχοποίηση των λαϊκών και των μεσαίων στρωμάτων.
Διαβάστε επίσης: OT FORUM 2 – Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει 35ωρο, χωρίς μείωση μισθού
Οι πολίτες πληρώνουν τις επιλογές και την κοροϊδία Μητσοτάκη, την ώρα που εξελίσσεται στις πλάτες τους ένα πάρτι με 7,5 δισ. απευθείας αναθέσεις, με χρυσούς μισθούς και μπόνους στον διοικητή και σε στελέχη της ΔΕΗ, με φοροαπαλλαγές σε ισχυρούς και ανώτατες περιουσίες ενώ τα έσοδα από τον ΦΠΑ λόγω ακρίβειας έχουν εκτιναχθεί.
Κάθε μέρα παραμονής της ΝΔ στην κυβέρνηση είναι μέρα λεηλασίας της κοινωνίας. Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική ανάγκη.»


Latest News

Μητσοτάκης: Η Moody’s αναγνώρισε την πρόοδο των τελευταίων ετών – Στα 10,54 δισ. ευρώ οι ρυθμισμένες οφειλές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι το University of York ενδιαφέρεται για τη δημιουργία παραρτήματος στη χώρα

Επενδυτικά σχέδια 2 εκατ. ευρώ για τους παραμεθόριους νομούς - Τα νέα αναπτυξιακά μέτρα
Δεν υπάρχει καλύτερος «φράχτης» για την προστασία των συνόρων μας από την εγκατάσταση βιομηχανιών και επιχειρήσεων σε παραμεθόριες περιοχές, τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος

Στην τελική ευθεία οι ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό
Σήμερα, ο κατώτατος μισθός ανέρχεται στα 830 ευρώ από 650 ευρώ το 2019

Η Ευρώπη γνωρίζει τον... οβελία και ανεβάζει τις τιμές
Πόσο θα πληρώσουμε το αρνί το Πάσχα - Τι θα καθορίσει τις τιμές

Ποιες αλλαγές έρχονται στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό - Τα νέα εισοδηματικά και περιουσιακά όρια
Δρομολογείται η βελτίωση των όρων ρύθμισης καθώς θα μειωθεί η αξία των ακίνητων εξασφαλίσεων που λαμβάνει υπόψιν ο αλγόριθμος

Τι αλλάζει από σήμερα στα επιδόματα - Πώς θα καταβάλλονται
Οι σχεδιασμοί του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τα επιδόματα

Χατζηδάκης: Στο 3,5% το πρωτογενές πλεόνασμα και 0,2% το δημοσιονομικό πλεόνασμα
Τι δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής από τον νέο υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη

Αρίστος Δοξιάδης: «Εγώ είμαι ο πρωτάρης της κυβέρνησης»
«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό έργο να συνεχίσουμε» είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Ανάπτυξης

eGov-KYB: Στοιχεία επιχειρήσεων με ένα κλικ
Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο στην κατεύθυνση του περιορισμού της γραφειοκρατίας και της εξοικονόμησης χρόνου.

Ο «χάρτης» των πληρωμών - Πότε θα καταβληθούν επιδόματα και συντάξεις
Αναλυτικά οι πληρωμές και οι δικαιούχοι