
Στις τάξεις της Williams στη Formula 1 θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Αλεξ Αλμπον για έναν ακόμα χρόνο, καθώς κατέληξε σε πολυετή συμφωνία συνεργασίας με την βρετανική ομάδα.
Ο Ταϊλανδός «πιλότος» εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό της ιστορικής ομάδας, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Τζορτζ Ράσελ, αφού πρώτα λύθηκε το συμβόλαιό του με τη Red Bull, στην οποία ήταν «αναπληρωματικός» οδηγός.
Διαβάστε επίσης: F1: Στο circuit του Μόντε Κάρλο – Η πανδημία και τα εντυπωσιακά νούμερα
🚨 Announcement 🇹🇭
Our number 23 stays for 2023 and beyond!@Alex_Albon commits his future, signing a multi-year contract 👊#WeAreWilliams pic.twitter.com/MJ4aMXoFZj
— Williams Racing (@WilliamsRacing) August 3, 2022
Ήταν όλοι οι… βαθμοί για τη Williams
Ο 26χρονος «πιλότος» έχει «μαζέψει» όλους τους βαθμούς της Williams στο εφετινό πρωτάθλημα, χάρη στη δέκατη θέση που πήρε στην Αυστραλία και την ένατη στο Μαϊάμι. Αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο «ομόσταυλος» του Άλμπον στη βρετανική ομάδα το 2023, καθώς το συμβόλαιο του Καναδού Νίκολας Λατίφι λήγει στο τέλος της σεζόν.
I understand that, with my agreement, Williams Racing have put out a press release this afternoon that I am driving for them next year. This is right and I have signed a contract with Williams for 2023. I will be driving for Williams next year.
😂 let’s gooo @williamsracing 💪 pic.twitter.com/NNljcXOieE
— Alex Albon (@alex_albon) August 3, 2022
Η είδηση της παραμονής του Άλμπον στη Williams έρχεται δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της Aston Martin ότι ο Φερνάντο Αλόνσο θα οδηγεί το μονοθέσιό της την επόμενη χρονιά και μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της Alpine ότι ο Όσκαρ Πιάστρι θα είναι ο αντικαταστάτης του Ισπανού, προτού ο Αυστραλός γνωστοποιήσει μέσω των social media ότι δεν θα οδηγεί για τη γαλλική ομάδα το 2023.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ


Latest News

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα

Ούτε τον βασικό μισθό ο Κάρολ!
Από τα χρυσά συμβόλαια της Premier League στον βασικό μισθό της Γαλλίας: Η απίθανη πορεία του Άντι Κάρολ

Η «χρυσή» Euroleague - Από τον Ναν και τον Βεζένκοφ στα 2.600.000 του Σλούκα
Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λιστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στη Euroleague

Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νέα Υόρκη – «Παίρνουμε ευρωπαϊκά και πρωταγωνιστούμε σε όλη την Ευρώπη» (pics+vid)
Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, βράβευσε τον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης
Κεντρικό πρόσωπο στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης

Τα σχέδια του ΝΒΑ για επέκταση στην Ευρώπη
Το NBA σχεδιάζει την δημιουργία νέου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ευρώπη εκ του μηδενός

Μπαίνει ο… ήλιος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Η συμφωνία της UEFA με την SolarPower
Πώς θα «πρασινίσουν» τα γήπεδα - Στα θρανία οι ομάδες για σεμινάρια από τη SolarPower