![Αυγενάκης: «Το καλύτερο Rally Acropolis όλων των εποχών»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/08/raly.jpg)
Η φετινή διοργάνωση του EKO Rally Acropolis θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών.
Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Καλοκαιρινές ιστορίες».
Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε:
-Στις 70 συμμετοχές, τις περισσότερες εδώ και 15 χρόνια από όλο τον κόσμο! Από 31 χώρες και των 5 ηπείρων (πλην Ευρώπης, έχουμε συμμετοχές και από Βραζιλία, Ιαπωνία, Αργεντινή, Βολιβία, Παραγουάη, Χιλή, Περού, Κένυα, Ομάν, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό).
-Στην επιστροφή του θρύλου, 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Σεμπαστιάν Λεμπ, που θα τρέξει ξανά στη χώρα μας μετά από 10 χρόνια.
-Στον εξηλεκτρισμό του WRC που περνάει στην υβριδική εποχή και κάνει ρεκόρ στο Ράλλυ των Θεών με 13 υβριδικά αυτοκίνητα.
-Στις 20 ελληνικές συμμετοχές, που πέρασαν πάνω από τον υψηλό πήχη των τεχνικών περιορισμών που θέτει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.
-Στην αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια του αγώνα και κάθε ειδικής διαδρομής για θεατές και αγωνιζομένους.
-Στην Υπερειδική στο ΟΑΚΑ των 65.000 θεατών και περισσοτέρων από 100 εκατομμυρίων τηλεθεατών.
-Στο γεγονός πως το EKO Ράλλυ Ακρόπολις είναι παγκόσμιος πρεσβευτής της χώρας μας, μέρος της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και της αθλητικής μας κουλτούρας, αλλά και όχημα επικοινωνίας ζωτικών μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας και προστασίας του Περιβάλλοντος, προς όλη την κοινωνία.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Scoreplay: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επενδύει στην εταιρεία AI για αθλητικά βίντεο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/11/giannis-antetokounmpo-sits-steps-600x337.jpg)
Νέο «χτύπημα» από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Επενδύει σε εταιρεία AI για αθλητικά βίντεο
Η τεχνολογία της ScorePlay χρησιμοποιείται από περισσότερους από 200 αθλητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο
![Deloitte: Οι είκοσι ποδοσφαιρικές ομάδες με τα υψηλότερα έσοδα [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/france-football1-600x442.jpg)
Οι 20 ποδοσφαιρικές ομάδες με τα υψηλότερα έσοδα - Η έκθεση της Deloitte [πίνακας]
Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε ένα νέο ορόσημο, καθώς γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος που καταγράφει έσοδα 1 δισ. ευρώ σε μία μόνο αγωνιστική περίοδo
![Netflix: Δίνει νέα πνοή σε κλασικές συνταγές της τηλεόρασης του ’50](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/04/NETFLIX_EXT-600x450.jpg)
Κάντο όπως η τηλεόραση του '50 - Τι επιλέγει το Netflix
Το Netflix επενδύσει σε ζωντανές μεταδόσεις και talk show για να ενισχύσει τα νέα διαφημιστικά εγχειρήματά της
![Στο Top15 των ακριβότερων μεταγραφών ο Τζίμας](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/brighton-600x339.jpg)
Στο Top15 των ακριβότερων μεταγραφών ο Τζίμας
«Σπάει» όλα τα κοντέρ η μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα στην Μπράιτον, καθώς μπήκε στο Top15 με τις πιο ακριβές μεταγραφές της φετινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου
![Champions League: Είναι δίκαιη η league phase;](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/UEFA-1.jpg)
Είναι δίκαιη η league phase του Champions League;
Ο υπερυπολογιστής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ερεύνησε κατά πόσο είναι δίκαιο το σύστημα της league phase του Champions League
![Decathlon: Πώς ο γαλλικός κολοσσός έγινε αθόρυβα το διαμάντι στη λιανική αθλητικών](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/michel-leclercq-600x379.png)
Πώς η Decathlon έγινε αθόρυβα το διαμάντι στη λιανική αθλητικών
H Decathlon δεν αποζητά την προσοχή, δεν χρηματοδοτεί μεγάλες αθλητικές ομάδες, δεν διαθέτει φανταχτερό μάρκετινγκ και δεν ψάχνεται για αναγνώριση όπως η Adidas ή η Under Armour