Τη λύπη του για το γεγονός ότι το Twitter έγινε τελικά εταιρεία, εξέφρασε με ένα tweet του ο ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Τζακ Ντόρσεϊ

«Το μεγαλύτερο ζήτημα και η μεγαλύτερη λύπη μου είναι ότι έγινε εταιρεία», έγραψε ο Ντόρσεϊ στο Twitter https://www.ot.gr/2022/04/19/texnologia/twitter-o-tzak-ntorsei-vazei-sto-stoxastro-kai-aytos-to-ds-tis-etaireias-tou/απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν το Twitter έγινε όπως είχε οραματιστεί.

Ο Ντόρσεϊ πρόκειται να λάβει 978 εκατομμύρια δολάρια εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον δισεκατομμυριούχο Ίλον Μασκ για την εξαγορά του Twitter.

Διαβάστε ακόμα: Το Twitter απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Μασκ ότι εξαπατήθηκε

Το αρχικό του όραμα

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δομή που επιθυμούσε να λειτουργήσει το Twitter, ο Ντόρσεϊ είπε ότι θα έπρεπε να είναι «ένα πρωτόκολλο» και ότι το Twitter δεν πρέπει να ανήκει σε κράτος ή άλλη εταιρεία.

Εάν επρόκειτο για πρωτόκολλο, το Twitter θα λειτουργούσε σαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το οποίο δεν ελέγχεται από μια κεντρική οντότητα και τα άτομα που χρησιμοποιούν διαφορετικούς παρόχους email μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Το Twitter πλέον είναι μπλεγμένο σε διάφορες νομικές μάχες.  Η εταιρεία μήνυσε τον Musk επειδή προσπάθησε να αποχωρήσει από την προσφορά του 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει το Twitter. Επίσης, ένα πρώην στέλεχος κατηγόρησε το Twitter ότι παραπλανούσε τις ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του για την προστασία από τους χάκερ και τους ανεπιθύμητους λογαριασμούς.

Διαβάστε επίσης – Twitter: Ποιος είναι ο Peiter Zatko που κάνει τις αποκαλύψεις

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Sparkle: Ανίχνευση σεισμικών δονήσεων με χρήση υποβρυχίων καλωδίων
Τεχνολογία |

Χρήση υποβρυχίων καλωδίων για την ανίχνευση σεισμικών δονήσεων

Μετά το MoU μεταξύ του Εθνικού Ινστιτούτου Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας της Ιταλίας και της Sparkle, τα υποβρύχια καλώδια της TIM θα χρησιμοποιηθούν για παρακολούθηση σεισμών και παλιρροϊκών κυμάτων στη Μεσόγειο