
Ο θάνατος του οικονομικού διευθυντή της Bed Bath & Beyond Inc (BBBY.O), ο οποίος έπεσε από τον ουρανοξύστη Tribeca της Νέας Υόρκης -γνωστός ως πύργος «Jenga»- το απόγευμα της Παρασκευής, χαρακτηρίστηκε αυτοκτονία, ανακοίνωσε το ιατροδικαστικό γραφείο της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα.
Πρόκειται για τον 52χρονο Γκουστάβο Αρνάλ, η αυτοκτονία του οποίου έρχεται λίγες μέρες αφότου η εταιρεία που αντιμετώπιζε προβλήματα ανακοίνωσε ότι κλείνει καταστήματα και απολύει εργαζομένους.
Έρχεται, επίσης, μετά από μήνυση σε βάρος του Αρνάλ και της εταιρείας στις 23 Αυγούστου με κατηγορίες ότι «διόγκωσε τεχνητά την τιμή της μετοχής του προβληματικού γίγαντα οικιακών ειδών».
Η εταιρεία είπε ότι βρισκόταν «στα πρώτα στάδια αξιολόγησης της καταγγελίας, αλλά με βάση τις τρέχουσες γνώσεις πιστεύει ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι», σύμφωνα με το Reuters.
Bed Bath & Beyond CFO Gustavo Arnal’s death ruled suicide by medical examiner https://t.co/QsFCE9KrDx pic.twitter.com/qw5CN9L2Nj
— New York Post (@nypost) September 6, 2022
Ποιος ήταν ο Γκουστάβο Αρνάλ
Ο Αρνάλ εντάχθηκε στην Bed Bath & Beyond το 2020. Στο παρελθόν εργάστηκε ως CFO για την εταιρεία καλλυντικών Avon στο Λονδίνο και είχε μια 20ετή θητεία στην Procter & Gamble Co (PG.N), σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn.

Την Παρασκευή, μετά από κλήση, η αστυνομία βρήκε έναν 52χρονο νεκρό κοντά στο κτίριο, ο οποίος είχε τραυματιστεί από πτώση. Η αστυνομία αναγνώρισε τον άνδρα ως τον Αρνάλ. Η Bed Bath & Beyond επιβεβαίωσε τον θάνατό του σε μια δήλωση την Κυριακή, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.
Την περασμένη εβδομάδα, η Bed Bath & Beyond ανακοίνωσε ότι θα κλείσει 150 καταστήματα, θα περικόψει θέσεις εργασίας και θα αναθεωρήσει τη στρατηγική της στο merchandising, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τις απώλειες για την επιχείρησή της που χάνει χρήματα.


Latest News

Εμπορικό πλεόνασμα 89,3 δισ. κατέγραψε η ΕΕ στα αυτοκίνητα το 2024
ΗΠΑ και Βρετανία ήταν οι κορυφαίοι εξαγωγικοί προορισμοί των αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν εντός της ΕΕ το 2024

Το μοιραίο λάθος που στοίχισε το «κεφάλι» του CEO στην αλυσίδα fast fashion Primark
Η αλυσίδα fast fashion Primark έχει πάνω από 450 καταστήματα σε 17 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες
![Πληθωρισμός: Στο 3,1% διαμορφώθηκε στην Ελλάδα τον Μάρτιο – Στο 2,2% στην ευρωζώνη [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/inflation-600x352.png)
Άνοδος στο 3,1% για τον πληθωρισμό στην Ελλάδα - Στο 2,2% στην ευρωζώνη [γραφήματα]
Πληθωρισμός: Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat - Η χώρα μας σημειώνει τη μεγαλύτερη άνοδο σε μηνιαίο επίπεδο (+1,8) - Τι λένε πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης για τον πληθωρισμό τροφίμων (20 χαμηλότερο η Ελλάδα)

Αίτηση πτώχευση κατέθεσε η θρυλική αλυσίδα Hooters - Η λύση που αναζητά
Στην αίτησή της Hooters για πτώχευση ανέφερονται περιουσιακά στοιχεία ύψους 50 έως 100 εκατομμυρίων δολαρίων και υποχρεώσεις στο ίδιο εύρος
![Δασμοί Τραμπ: Οι αμερικανικές μετοχές σημειώνουν το χειρότερο τρίμηνο από το 2022 [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/03/ot_TRUMP_world_stocks_2025-600x352.png)
Πώς οι δασμοί Τραμπ «βυθίζουν» τις αμερικάνικες μετοχές [γράφημα]
Καθώς οι τράπεζες της Wall Street και οι επενδυτές ανησυχούν ότι οι δασμοί του Τραμπ προς τους εμπορικούς εταίρους θα επιβραδύνουν την οικονομική ανάπτυξη

Κοιτάει μπροστά αλλά δεν ξεχνά το παρελθόν - Η ανατροπή της Gap και το μυστικό για έσοδα
«Μόνο εάν οι μάρκες είναι επίκαιρες, μπορούν να προχωρήσουν σε πωλήσεις», υπογράμμισεο CEO της Gap - Η παρουσία της στην ελληνική αγορά μέχρι το 2028

Οι Big Tobacco πολιορκούν τον Τραμπ - Τι ζητούν για τους κινέζους ανταγωνιστές τους
Οι μεγάλες εταιρείες καπνού και ατμικών ειδών - Big Tobacco- θέλουν η διαδικασία έγκρισης του FDA να είναι ταχύτερη και σαφέστερη

Πόσο μπορεί να εμπιστεύεται η Γερμανία τις ΗΠΑ; - Τα αποθέματα χρυσού στη Ν. Υόρκη
Η ιδέα ότι μπορεί να μην είναι ασφαλείς θα θεωρούνταν γελοία από το 1945... μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες

Γιατί η «συμφωνία του αιώνα» για την UBS αρχίζει να...τρίζει
Η ενσωμάτωση της Credit Suisse από την τράπεζα UBS δείχνει να πηγαίνει καλά - Όλα τα υπόλοιπα δείχνουν να αποτελούν το πρόβλημα

Οι ΗΠΑ σαμποτάρουν συστηματικά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου
Η Ουάσιγκτον χρωστά τις εισφορές της για το 2024 και το 2025 στο διεθνή οργανισμό