Ένα νέο επιχειρηματικό project αναοκοίνωσε η Κιμ Καρντάσιαν σε συνεργασία με τον με τον πρώην συνεργάτη της Carlyle, Τζέι Σάμονς. Όπως γράφει η Wall Street Journal οι δυο τους εγκαινιάζουν μια νέα εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, η οποία επικεντρώνεται στην επένδυση και τη δημιουργία καταναλωτικών επιχειρήσεων και εταιρειών μέσων ενημέρωσης.

Σε ξεχωριστές τους ανακοινώσεις η Κιμ Καρντάσιαν και Τζέι Σάμονς αποκάλυψαν τη δημιουργία της SKKY Partners. Η SKKY θα πραγματοποιήσει επενδύσεις σε τομείς όπως καταναλωτικά προϊόντα, φιλοξενία, αγαθά πολυτέλειας, ψηφιακό εμπόριο και μέσα ενημέρωσης, καθώς και επιχειρήσεις καταναλωτικών μέσων και ψυχαγωγίας.

Το σχέδιο

Η κυρία Καρντάσιαν, γνωστή σε πολλούς από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της οικογένειάς της «The Kardashians» και την προκάτοχό της, «Keeping Up With the Kardashians», έχει αναπτύξει σταθερά τη δική της επιχειρηματική αυτοκρατορία τα τελευταία χρόνια. Η επιχείρηση εσωρούχων και ένδυσης που ξεκίνησε το 2019, Skims, εκτιμήθηκε πρόσφατα στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Φέτος λάνσαρε την SKKN BY KIM, μια σειρά περιποίησης δέρματος με εννέα προϊόντα.

Διαβάστε  επίσης – Crypto – «παπαγαλάκι» η Καρντάσιαν;

Πιο γνωστός για τις επενδύσεις σε μεγάλες επωνυμίες όπως η Beats By Dre και η επωνυμία streetwear Supreme, ο κ. Σάμονς έφυγε από την Carlyle στα τέλη Ιουλίου μετά από περισσότερα από 16 χρόνια στην εταιρεία.

Διαβάστε επίσης – Κιμ Καρντάσιαν: Η νέα γραμμή καλλυντικών που θα προστεθεί στην επιχειρηματική της αυτοκρατορία

Ο ρόλος της Κρις Τζένερ

Όπως αναφέρει η WSJ ο Σάμονς προσέγγισε την Καρντάσιαν και τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, σχετικά με την έναρξη της εταιρείας νωρίτερα φέτος, προσθέτοντας ότι έχει σχέση μαζί τους εδώ και χρόνια. Η κα Τζένερ, η οποία υπηρετεί ως μάνατζερ της κόρης της και επιβλέπει τις επιχειρήσεις της οικογένειας, θα ενταχθεί στη SKKY ως συνεργάτης, είπε ο κ. Σάμονς.

Η Καρντάσιαν από την πλευρά της τόνισε ότι η ιδέα της στενής συνεργασίας με επιχειρηματίες για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν εταιρείες είναι αυτό που την ώθησε ώστε να συμφωνήσει στην ίδρυσης της SKKY. Και πρόσθεσε ότι θα προσφέρει εμπειρίες από τις δικές της επιχειρήσεις, ώστε να βοηθήσει κι άλλους να αναπτυχθούν.

«Το συναρπαστικό μέρος είναι να καθίσουμε μαζί με αυτούς τους επιχειρηματίες και να καταλάβουμε ποιο είναι το όνειρό τους», είπε η κ. Καρντάσιαν. «Θέλω να υποστηρίξω αυτό που είναι, όχι να αλλάξω ποιοι είναι στο DNA τους, αλλά απλώς να τους υποστηρίξω και να τους πάω σε ένα διαφορετικό επίπεδο»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Betshop.gr: Αναστέλλει τη λειτουργία της η πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος
Business of Sport |

Αναστέλλει τη λειτουργία της η Betshop.gr - Κατάσχεσε η εφορία τον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών της

Η εταιρεία B2B GAMING SERVICES που διαχειρίζεται τη Betshop.gr κάνει γνωστή την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού των πελατών της από τις φορολογικές αρχές