
Υπερέβησαν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Byte οι Δηλώσεις Αποδοχής που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρότασης της 1ης/7/2022 από την Ideal Holdings για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας «ΒΥΤΕ ΑΒΕΕ», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε, επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί.
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους του Πληροφοριακού Δελτίου, η Δημόσια Πρόταση υπόκειται στις ακόλουθες αιρέσεις: α) την έκδοση των νέων μετοχών της Εταιρείας δυνάμει της ΑΜΚ και β) την έγκριση εισαγωγής τους στο Χ.Α.
Διαβάστε επίσης: O Σπ. Βυζάντιος της Byte αποδέχτηκε τη δημόσια πρόταση της Ideal
Η ανακοίνωση
«Η εταιρεία “IDEAL HOLDINGS A.E.” (εφεξής η “Εταιρεία”), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, ότι, στο πλαίσιο της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης (εφεξής η “Δημόσια Πρόταση”) που υπέβαλε την 1/7/2022 για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας “ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.”, και σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε στις 9/9/2022 από την ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τον Σύμβουλο της Εταιρείας για τη Δημόσια Πρόταση, οι Δηλώσεις Αποδοχής που έχουν υποβληθεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία υπερβαίνουν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της “BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.”.
Σημειώνεται ότι η Εταιρεία έχει ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της “BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.”, επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους του Πληροφοριακού Δελτίου, η Δημόσια Πρόταση υπόκειται στις ακόλουθες αιρέσεις: α) την έκδοση των νέων μετοχών της Εταιρείας δυνάμει της ΑΜΚ και β) την έγκριση εισαγωγής τους στο Χ.Α.
Υπενθυμίζεται ότι, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Δηλώσεων Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους της “ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.”, είναι η 19η Σεπτεμβρίου 2022.
Διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω δεν αποσκοπούν να αποτελέσουν και δεν αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμβουλή, προτροπή ή σύσταση για την αποδοχή ή μη της Δημόσιας Πρότασης».


Latest News

Συνεργασία ψηφιακής διασύνδεσης στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο Digital Realty - Space Hellas
Η συνεργασία Digital Realty - Space Hellas ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο της δεύτερης και αναδεικνύει την Κρήτη σε κομβικό σημείο διασύνδεσης στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Στάσση – Νέα τριετής θητεία για τον Πρόεδρο και CEO της ΔΕΗ
Πραγματοποιείται σήμερα 16 Απριλίου η ΕΓΣ των μετόχων για τη σύνθεση του νέου ΔΣ της ΔΕΗ – «Άρωμα γυναίκας» στη διοίκηση – Ο νέος ρόλος για Καρακούση

Ευκαιρίες και κίνδυνοι για τις τράπεζες από νέες μειώσεις επιτοκίων
Σε ετοιμότητα για τα επιτόκια βρίσκονται οι διοικήσεις των τραπεζών - Τα σχέδια που επεξεργάζονται και τα σενάρια

Έδωσαν τα χέρια «Γαλαξίας» και Παπαγεωργίου - Τι απομένει για την εξαγορά
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΤ, ο Γαλαξίας έχει υπογράψει προσύμφωνο εξαγοράς - Έχει γίνει οικονομικός έλεγχος και έχει καθοριστεί το τίμημα

S&P Global: Υψηλές οι αποδόσεις των ελληνικών τραπεζών – Οδηγός τα υψηλά κεφάλαια και η μείωση του κινδύνου
Όπως εξηγεί η Tedeschi, οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας θα επιστρέψουν περισσότερα κεφάλαια στους επενδυτές το 2025

Δεσμεύσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΒΙΠΕ
Δεσμεύσεις από το υπουργείο Ανάπτυξης μετα την κοινοβουλευτική ερώτηση των βουλευτών Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργου Κοτρωνιά

Κρι Κρι: Στα 256 εκατ. ευρώ ο τζίρος το 2024, αυξημένος κατά 18,5%
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΡΙ ΚΡΙ πρότεινε τη διανομή μερίσματος μικτού ποσού 0,40 ευρώ ανά μετοχή

Alpha Trust Ανδρομέδα: Τη διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ/ μετοχή ενέκρινε η ΓΣ
Η καταβολή θα αρχίσει την Παρασκευή 13.06.2025 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

ΔΕΗ: Κάτω του 5% έπεσε το ποσοστό της Helikon Long Short Equity Fund Master ICAV
Τι αναφέρει η επιχείρηση

Τεχνητή νοημοσύνη στη βιομηχανία και «έξυπνες» υποδομές, οι μοχλοί ανάπτυξης για τη Siemens
Για τον μετασχηματισμό της Siemens σε ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας χάρη στην ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, μίλησε ο Βασίλης Χατζίκος, CEO Siemens Ελλάδας, στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών