
Η nvisionist κέρδισε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία «Emerging Digital Solutions Award (Private/NGO Sector)» στα Global Innovation and Tech Excellence Awards 2022, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Μαλαισία, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής «WCIT 2022».
Η πρωτειά ήρθε με την υποψηφιότητα του nvbird offshore, αποκλειστικά για θαλάσσια αιολικά πάρκα.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη, διάκριση της ελληνικής startup στα παγκόσμια βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας που διοργανώνει ο WITSA (Παγκοσμίος Σύνδεσμος Καινοτομίας και Υπηρεσιών Τεχνολογίας), γεγονός που καθιστά την nvisionist την πρώτη και μόνη παγκοσμίως «back to back» βραβευμένη εταιρεία στα Global ICT Excellence Awards 2022.
Διαβάστε ακόμα: Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για startups και καινοτομία
«Διεθνής αναγνώριση για το nvbird»
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της nvisionist, κύριος Τάσος Αλέφαντος δήλωσε ότι «η διάκριση της nvisionist και του nvbird offshore, με το βραβείο “Emerging Digital Solutions Award (Private Sector)” από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Καινοτομίας και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA), είναι μεγάλη τιμή, και ταυτόχρονα αποτελεί μοναδική εθνική πρωτιά από την στιγμή που η nvisionist, είναι η μόνη εταιρεία, που βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά παγκοσμίως με δυο διαφορετικά προϊόντα. Μάλιστα και τις δυο χρονιές με μεγάλη διαφορά βαθμολογίας από τον δεύτερο.
Αποτελεί μία διεθνή αναγνώριση για το nvbird, καθώς επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας για συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των λύσεων που προσφέρουμε. Όλοι η ομάδα της nvisionist είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πορεία και την εξωστρέφεια της εταιρείας, γιατί μέσα από αυτή την παγκόσμια πρωτιά τιμούμε και τη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουμε και την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό να παράγουμε καινοτομία αιχμής, δημιουργώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε παγκόσμιους κολοσσούς, στον τομέα της πράσινης ενέργειας».


Latest News

Μάρκος Βερέμης (Big Pi Ventures): Nα αλλάξουμε τον τρόπο που δανείζουν οι τράπεζες
«Υπάρχει σοβαρό χρηματοδοτικό κενό. Πρέπει να είμαστε πρωτότυποι για να το κλείσουμε», είπε στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών ο Μάρκος Βερέμης, εταίρος της Big Pi Ventures

Το Μόναχο στην πρώτη θέση των κέντρων start-ups της Ευρώπης
Το 2024 ιδρύθηκαν στη Γερμανία 2.766 startups - Πού δραστηριοποιούνται οι νεοφυείς επιχειρήσεις

Όταν η ΑΙ μιμείται την ανθρώπινη εξυπηρέτηση | H ιστορία της Smartrep
Σε αυτό το επεισόδιο του BizSound φιλοξενούμε τον Κωνσταντίνο Βαρουξή, Συνιδρυτή και CTO της SmartRep. Είναι εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης που αναπτύσσει AI Agents.

Ανάδειξη καινοτόμων ιδεών με το Beyond Tomorrow Competition
Ο διαγωνισμός Beyond Tomorrow Competition υλοποιείται με την στήριξη των HDB, KPMG και ΕΚΚΟΜΕΔ Creative Greece

H AI στην «πράσινη» ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων| H ιστορία της Avokado
Σε αυτό το επεισόδιο του BizSound φιλοξενούμε τον Βασίλη Νικολόπουλο, ιδρυτή και CTO της Avokado. Η εταιρεία παρέχει λύσεις στο κομμάτι της ενέργειας, με εργαλείο την τεχνητή νοημοσύνη.

H προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών με AI |H ιστορία της Orfium
Σε αυτό το επεισόδιο του VIDCAST BizSound φιλοξενούμε τον Μιχάλη Πετυχάκη, συνιδρυτή της Orfium. Η εταιρεία προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών με τη βοήθεια της ΑΙ και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες παγκοσμίως.