Πρόστιμα σε έξι επιχειρήσεις στην Κρήτη, συνολικού ύψους 157.000 ευρώ επέβαλε η Διυπηρεασιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), ενώ κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 21.145 τεμάχια διαφόρων απομιμητικών ειδών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η ΔΙΜΕΑ, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. – Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης – διενήργησαν ελέγχους σε καταστήματα και αποθήκες χονδρικής πώλησης στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα στο νησί και μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι νέοι αγαπούν τόσο πολύ τις «μαϊμούδες»

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2022 και εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 21.145 τεμάχια διαφόρων απομιμητικών ειδών (είδη ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, αρώματα κ.α) και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε έξι επιχειρήσεις συνολικού ύψους 157.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος