Τουλάχιστον 24 άνθρωποι πνίγηκαν και δεκάδες άλλοι αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός πλοίου σε ποταμό του Μπαγκλαντές.

Στα θύματα περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής 12 γυναίκες και οκτώ παιδιά, ανέφερε ο Τζαχουρούλ Ισλάμ, ο περιφερειακός διοικητής της επαρχίας Παντσαγκάρ, όπου έγινε το ναυάγιο.

«Η επιχείρηση διάσωσης των αγνοουμένων, με τη συμμετοχή πυροσβεστών και δυτών, συνεχίζεται», πρόσθεσε.

Ο Ισλάμ είπε ότι δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων. Επιβάτες που διασώθηκαν είπαν όμως ότι στο πλοίο επέβαιναν περισσότεροι από 70 άνθρωποι.

Εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο της ζωή τους σε ναυτικά δυστυχήματα στο Μπαγκλαντές, μια χώρα με εκτεταμένη υδάτινο δίκτυο αλλά χωρίς αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας.

Τον Μάιο, τουλάχιστον 26 άνθρωποι πνίγηκαν όταν ένα υπερπλήρες ταχύπλοο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό πλοίο που μετέφερε άμμο και βυθίστηκε στον ποταμό Πάντμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Προσωπικός Αριθμός: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε
Επικαιρότητα |

Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε

Έρχεται να αντικαταστήσει τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα – Σύμφωνα με τον νόμο, ο Προσωπικός Αριθμός θα εμφανίζεται στις νέες ψηφιακές ταυτότητες

Μασούτης: Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών
Επικαιρότητα |

Στο πλευρό 98 μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία τυφλών η αλυσίδα Μασούτης

H οικογένεια της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «αγκαλιάζει με αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά με οπτική αναπηρία, αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο: αυτόν του νονού και της νονάς»