Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Διεξήχθη δε με φόντο την όξυνση της έντασης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, μετά και τη δημοσιοποίηση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου.

Υπενθυμίζεται ότι απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Πράγα, ο Τούρκος πρόεδρος δεν απέρριψε το ενδεχόμενο επίθεσης κατά της Ελλάδας, αλλά ισχυρίστηκε ότι γι’ αυτό ευθύνεται η Ελλάδα που προκαλεί και επιτίθεται, ενώ πρόσθεσε πως αυτό ισχύει για οποιαδήποτε χώρα.

«Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Ανεξάρτητα από το ποια χώρα μας ενοχλεί ή μας επιτίθεται, η απάντησή μας σε αυτούς είναι ‘ένα βράδυ θα έρθουμε ξαφνικά’. Έτσι πρέπει να ξέρουν και να καταλάβουν. Από τώρα, όπως καταλαβαίνετε και εσείς, έτσι καταλαβαίνουν και αυτοί» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος