Ικανοποιημένα εμφανίζονται τα στελέχη της Levante Ferries από τα πρώτα αποτελέσματα που καταγράφει η νέα «γραμμή φιλίας» Θεσσαλονίκη-Σμύρνη που εξυπηρετείται από το επιβατηγό οχηματαγωγό «Smyrna di Levante». Οι ίδιοι δηλώνουν ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση από το πώς υποδέχθηκαν τη νέα γραμμή, οι τουρκικές αρχές και ο επιχειρηματικός κόσμος της Σμύρνης.
Η Γενική Διεύθυνση Ναυτιλιακών Υποθέσεων, του τουρκικού υπουργείου μεταφορών αναφέρει ότι «η γραμμή Ro-Pax που ιδρύθηκε μεταξύ του λιμένα Alsancak (σ.σ. λιμάνι στη Σμύρνη) και του λιμένα Θεσσαλονίκης, αποτελεί τη νέα πύλη προς την Ευρώπη για τις εξαγωγές μας μέσω Θεσσαλονίκης».
Διαβάστε επίσης: Από τη Θεσσαλονίκη στη Σμύρνη: Το παρθενικό ταξίδι του Smyrna di Levante
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σμύρνης Μαχμούτ Οζγκενέρ τόνισε σε δήλωσή του για τη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση ότι «μπορεί να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη μεταφορά ξεκινώντας από τη Σμύρνη δια θαλάσσης, φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Ευρώπη».
Latest News
Η Attica Group σχεδιάζει τη ναυπήγηση έξι πλοίων
Οι προγραμματισμένες επενδύσεις στην κατεύθυνση ανανέωσης του στόλου της Attica Group ανέρχονται σε περίπου 515 εκατ. ευρώ
Έκτακτο δρομολόγιο του Kissamos από Σαντορίνη - Νέες τροποποιήσεις μελετά η Attica Group
Tο έκτακτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα από το πλοίο “Kissamos”, το οποίο θα αναχωρήσει στις 21:00 από το Ηράκλειο, Κρήτης