
Το 1988, οι Queen ηχογράφησαν 30 τραγούδια για το άλμπουμ τους «The Miracle». Αλλά όταν το άλμπουμ κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά, συμπεριέλαβαν μόνο 14 από αυτά. Το «Face It Alone» είναι ένα από τα τραγούδια που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ – και μέχρι πρόσφατα, το συγκρότημα πίστευε ότι είχε χαθεί.
Ενώ η μπάντα προετοιμαζόταν για την επανέκδοση του «The Miracle» αργότερα εντός της χρονιάς, η ομάδα παραγωγής και αρχειοθέτησης των Queen ανακάλυψε ξανά το «Face It Alone» εξηγεί ο κιθαρίστας Μπράιαν Μέι σε δήλωσή του. Την περασμένη εβδομάδα, οι Queen κυκλοφόρησαν το τραγούδι, το οποίο περιλαμβάνει φωνητικά από τον αείμνηστο τραγουδιστή τους, Φρέντι Μέρκιουρι.
Ο Μέι πίστευε αρχικά ότι η διάσωση της ηχογράφησης δεν θα ήταν δυνατή, αλλά η ομάδα μηχανικών ήχου του συγκροτήματος κατάφερε να δημιουργήσει κάτι από το αρχειακό υλικό. «Είναι σαν να συναρμολογούμε κομμάτια μεταξύ τους… αλλά είναι όμορφο, είναι συγκινητικό» είπε ο Μπράια Μέι στο BBC Radio 2.
Το «Face It Alone» είναι το πρώτο νέο τραγούδι που κυκλοφόρησαν οι Queen τα τελευταία οκτώ χρόνια, στο οποίο συμμετέχουν και τα τέσσερα αρχικά μέλη του συγκροτήματος: Φρέντι Μέρκιουρι, Μπράιαν Μέι, Τζον Ντίκον και Ρότζερ Τέιλορ, σύμφωνα με το USA Today.


Latest News

«Μπλόκο» από το ΚΑΣ σε Λάνθιμο για γύρισμα στην Ακρόπολη - Τι συνέβη
Ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός Γιώργος Λάνθιμος ήθελε να κάνει ένα γύρισμα για τη νέα του ταινία «Bugonia» στην Ακρόπολη, ωστόσο το ΚΑΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην κάνει δεκτό το αίτημά του.

Φεύγει ο επικεφαλής εμβολίων της FDA και οι μετοχές φαρμακοβιομηχανιών γίνονται... συντρίμμια
Ο Μαρκς επέβλεψε την έγκριση των εμβολίων κατά της COVID-19 ως επικεφαλής του Κέντρου Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας του FDA

Η «χρυσή» Euroleague - Από τον Ναν και τον Βεζένκοφ στα 2.600.000 του Σλούκα
Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λιστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στη Euroleague

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν
O ηθοποιός Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν πέθανε σε ηλικία 90 ετών

Νταν Κιούριακ: Οι Καναδοί αισθάνονται ότι έχουν δεχτεί επίθεση
Δύο χρόνια ανάπτυξης θα κοστίσουν οι δασμοί που επιβάλλουν οι ΗΠΑ στον Καναδά δηλώνει στη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ο συνεργάτης του CD Howe Institute

Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νέα Υόρκη – «Παίρνουμε ευρωπαϊκά και πρωταγωνιστούμε σε όλη την Ευρώπη» (pics+vid)
Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, βράβευσε τον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλλαγή ώρας: Γιατί γίνεται πάντα Κυριακή – Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μπροστά
Η αλλαγή ώρας μπορεί να αναστατώσει το σώμα μας, να προκαλέσει αϋπνίες, ημικρανίες και πονοκεφάλους

Το Χόλιγουντ «συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις» της νέας εποχής Τραμπ
Ο τυφώνας Τραμπ οδηγεί και σε αλλαγές στο Χόλιγουντ - Τι ζητούν τώρα οι εταιρείες από τους δημιουργούς

Τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης
Κεντρικό πρόσωπο στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης

Τα σχέδια του ΝΒΑ για επέκταση στην Ευρώπη
Το NBA σχεδιάζει την δημιουργία νέου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ευρώπη εκ του μηδενός