Η έναρξη διαπραγμάτευσης κοινών ονομαστικών μετοχών της SUNRISEMEZZ PLC στην κατηγορία ΕΝ.Α. PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τις 31 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών είναι 0,14 ευρώ ανά μετοχή.

Διαβάστε επίσης: Τράπεζα Πειραιώς: Στις 25/10 η αποκοπή του δικαιώματος διανομής των μετοχών της SunriseMezz

Η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία SUNRISEMEZZ PLC («SUNRISEMEZZ» ή «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των 178.623.895 κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,14 εκάστης, της Εταιρείας στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών («ΕΝ.Α. PLUS»). Στις 20 Οκτωβρίου 2022, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS (η «Ένταξη»).

Σύμβουλος της Εταιρείας για την Ένταξη («Σύμβουλος ΕΝ.A.») είναι η Τράπεζα Πειραιώς A.E. Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής της Εταιρείας είναι ΣΑΝΜΕΖΖ με ελληνική γραμματοσειρά και SUNMEZZ με λατινική γραμματοσειρά. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι €0,14 ανά μετοχή. Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.

Το Πληροφοριακό Έγγραφο που συντάχθηκε για την Ένταξη των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS είναι διαθέσιμο από τις 20 Οκτωβρίου 2022 σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. – Χρηματιστήριο Αθηνών» (https://www.athexgroup.gr/el/web/guest/companies-new-listings), της Εταιρείας
(https://www.sunrisemezz.com.cy) και του Συμβούλου ΕΝ.Α. (https://www.piraeusholdings.gr). Οι μέτοχοι και επενδυτές που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Μετοχολογίου (τηλ. (+357) 22 022 885, e-mail: register@sunrisemezz.com.cy) και την Υπηρεσία Ενημέρωσης Επενδυτών (τηλ. (+357) 22 022 884, e-mail: investors@sunrisemezz.com.cy)».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
DBRS για Attica Bank: Στα 2,3 δισ. τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα
Επιχειρήσεις |

DBRS για Attica Bank: Στα 2,3 δισ. τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα

Η Attica Bank εκτιμά πώς η επιπλέον ζημιά που θα προκύψει από ενδεχόμενη πώληση του εν λόγω χαρτοφυλακίου μέσω τιτλοποίησης υπό το πρόγραμμα κρατικών εγγυήσεων Ηρακλής ΙΙΙ, δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 400 εκατ. ευρώ. 

Space Hellas: Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου
Academia |

Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου η Space Hellas

Το έργο περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τη λήψη των κατάλληλων τεχνικών μέτρων για τον περιορισμό του κινδύνου παραβίασης ή καταστροφής των πληροφοριακών του συστημάτων