
Με επίσημη διαρροή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι τον ενημέρωσε πως ταυτοποίηθηκε μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε – Η έρευνα διεξάγεται από την ανακρίτρια
«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια είναι μέλη ενός κόμματος» σημειώνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει ότι η απάντησή του στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια».
Ειδικότερα κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από την ανακοίνωση διαγραφής μέλους του ΣΥΡΙΖΑ από την Κουμουνδούρου, τονίζουν:
«Ο υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Επιλεκτικές διαρροές
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.
»Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.
»Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».
Η επικοινωνία Σπίρτζη με Οικονόμου
Όπως μετέδωσε το MEGA εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο αρμόδιος τομεάρχης Χρήστος Σπίρτζης επικοινώνησε για να ενημερωθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.
Πηγή: in.gr


Latest News

Χατζηβασιλείου: Προσπάθειες για επανεκκίνηση των οικονομικών σχέσεων Αθήνας – Λιβύης
Με τον Πρόεδρο της Αρχής Επενδύσεων της Λιβύης συναντήθηκε ο υφυπουργος Εξωτερικών , Τάσος Χατζηβασιλείου

Κατεπείγουσα προκαταρκτική για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ ζητάει τώρα ο Άρειος Πάγος
Παράλληλα με την ίδια παραγγελία η κυρία Αδειλίνη ζητά να διερευνηθεί και ο ρόλος που διαδραμάτισε στη διατύπωση του ως άνω συμπεράσματος η Επιτροπή Διερεύνησης Ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Οικογενειών (ΕΔΑΠΟ)

Τσίπρας: Δύσκολες αλλά αναγκαίες συμφωνίες για μείωση δασμών – Ειδάλλως ΕΕ – Κίνα να προχωρήσουν μαζί
Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος και η συνεργασία των μεγάλων δυνάμεων «για να μην πέσουμε στον φαύλο κύκλο της αμοιβαίας καταστροφής»

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη
Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία στις 9/4

Egg Fraud in Greece: The Scandal Behind Your Easter Eggs
Greece battles egg fraud as Easter demand peaks, with mislabeled imports sold as local products or cage-free.

Ανοίγει η Αυλαία για το 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Επίκεντρο οι Μεγάλες Ανακατατάξεις της Εποχής και το Μέλλον της Ανάπτυξης - Το επίκαιρο περιεχόμενο και οι συμμετέχοντες

Μητσοτάκης για δασμούς: Δεν έχουν νόημα σε λάδι, ελιές και φέτα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ στη σκιά των δασμών, χαρακτήρισε σημαντική τη δημοσιονομική σταθερότητα και την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων

Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας
Στα λευκά ντύθηκαν αρκετές περιοχές στη βόρεια Ελλάδα – Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας με χιόνια, βροχές και καταιγίδες
Τσουχτερό κρύο φέρνει ο καιρός σήμερα με την ΕΜΥ να εφιστά την προσοχή για ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές

Η Μελόνι ζητά αναθεώρηση της ευρωπαϊκής πολιτικής για το περιβάλλον
Η ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, προτίθεται να ζητήσει αναθεώρηση των ιδεολογικών κανόνων της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας