Τρεις μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα κατασκευής του είναι ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Αχαΐα.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Καραγιάννης, επισημαίνει ότι η κατασκευή του οδικού άξονα θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμό του. Ο κ. Καραγιάννης τονίζει ότι «με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη».

Διαβάστε επίσης – Ολυμπία Οδός: Καμπανάκι για τις αυξήσεις στο κόστος των υλικών

Η ανάρτηση του υφυπουργού Υποδομών

«Ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, που είχε κολλήσει για χρόνια, είναι ήδη 3 μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η κατασκευή του. Η ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου διασφαλίζει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. Τέλος, υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή της επιδομής – ηλεκτροκίνησης για τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Ροδοδάφνη-Ρίο και μ’ αυτό τον τρόπο κάνουμε πλέον ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να φτάσει το τρένο στο λιμάνι της Πάτρας. Αυτά είναι τα τρία έργα που επισκεφθήκαμε σήμερα στην Αχαΐα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και επιβεβαιώνουν ότι με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κατασκευές
ΓΑΙΟΣΕ: Τέσσερις μνηστήρες για το πρώην στρατόπεδο Γκόνου στη Θεσσαλονίκη
Επιχειρήσεις |

Τέσσερις μνηστήρες για το πρώην στρατόπεδο Γκόνου στη Θεσσαλονίκη

Ο προτιμητέος επενδυτής θα αναλάβει για τουλάχιστον 30 έτη τη χρηματοδότηση, τον σχεδιασμό, την αδειοδότηση, ανάπτυξη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση