
Τρίτο κατά σειρά βραβείο την τελευταία διετία απέσπασε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στους θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.
Έπειτα από το bronze award για το web banking της Τράπεζας στην κατηγορία Craft & Technological Artistry των Ermis Awards 2021, και του bronze award του mobile app στην κατηγορία Digital Innovation through Mobile των Mobile Excellence Awards 2022, το mobile app της Τράπεζας απέσπασε το bronze award στην κατηγορία UI/UX (user interface / user experience).
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας, η mobile εφαρμογή της ξεχώρισε για την εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης, αμεσότητα και λειτουργικότητα. Η εφαρμογή Chania Mobile App προσφέρει πλήρη τραπεζική εξυπηρέτηση, από πληροφόρηση του υπολοίπου των λογαριασμών και τη διενέργεια συναλλαγών, έως την πλήρη επισκόπηση της συνολικής σχέσης του πελάτη με την τράπεζα και την μεταβολή/επικαιροποίηση των στοιχείων του.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, επισημαίνεται, με βασικούς συνεργάτες την Indice & την ignota.io, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στις υπηρεσίες και στις υποδομές της δημιουργώντας ψηφιακές εφαρμογές που εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες ώστε να προσφέρουν στο χρήστη την καλύτερη ψηφιακή εμπειρία.
Τα Mobile Excellence Awards αναδεικνύουν τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και τις βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του mobile business και πραγματοποιήθηκαν για 8η χρονιά από την BOUSSIAS σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2022 παρευρέθηκαν στελέχη της Τράπεζας και της Indice.
Η Τράπεζα Χανίων
Η Τράπεζα δραστηριοποιείται στην ελληνική οικονομία περισσότερο από 28 χρόνια. Διαθέτει 23 καταστήματα εκ των οποίων τα 8 βρίσκονται στην Αθήνα (Συγγρού, Καλλιθέα, Παγκράτι, Μαρούσι, Δραγατσανίου, Περιστέρι, Γλυφάδα, Αγία Παρασκευή).
Το ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από 250 υπαλλήλους υψηλά καταρτισμένους, ενώ ο δείκτης κάλυψης ρευστότητας βρίσκεται στο 418,45%.
Η τράπεζα είναι μέλος του FEBEA, της SEE GR, της Αναπτυξιακής Κρήτης και του ΕΦΕΠΑΕ.
Μέσα σε 30 χρόνια έχει δώσει σχεδόν €1,5 εκ. σε δωρεές, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.


Latest News

Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΕ να φτάσει τις ΗΠΑ στις startups - Τι γίνεται στην Ελλάδα
Η Ευρώπη επενδύει πολλά στο κομμάτι των startups, ειδικά στην ΑΙ, ώστε να κλείσει το κενό με τις ΗΠΑ - Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία

Vodafone: Ολοκλήρωση δύο έργων για την ψηφιακή αναβάθμιση του Δημοσίου Τομέα
Τα έργα που ολοκλήρωσε η Vodafone είναι το νέο πληροφοριακό σύστημα για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και ο μετασχηματισμός των υπηρεσιών στα ελληνικά Προξενεία

Οι αυξήσεις στις τιμές ρίχνουν το τζίρο στις επιχειρήσεις εστίασης
«Όσο μπορούμε κρατάμε τις τιμές, αλλά ο κόσμος κάνει πλέον μικρό λογαριασμό» λένε οι επαγγελματίες της εστίασης παραδεχόμενοι ότι η ακρίβεια αποτελεί πρόβλημα

Πενήντα χρόνια χωρίς τον Αριστοτέλη Ωνάση - Ο βίος και η πολιτεία του Έλληνα κροίσου
Ο επιχειρηματίας που άφησε το στίγμα του στην ιστορία της Ελλάδας - Τα μυστικά της επιτυχίας του

Ανατροπή στις επενδύσεις των ΑΕΕΑΠ – Τι αλλάζει
Το βαθύ discount στις μετοχές των Ανώνυμων Εταιρειών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ) και οι προσδοκίες – Οι αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο

Με ταχείς ρυθμούς ο «γάμος» Entersoft-Softone
Η ενιαία Entersoft-Softone βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής εμπορικής ονομασίας, ενοποίησης διοικητικών δομών αλλά και διαμόρφωσης του protfolio λύσεων που θα προσφέρει προς τους πελάτες της

Αktor: Στα 32,4 εκατ. ευρώ το Enterpise Value (EV) της Sun Force One
Η AKTOR Ανανεώσιμες θα καταβάλει ως ίδια συμμετοχή για την αγορά του 51% της Sun Force One το ποσό των 4,1 εκ. ευρώ περίπου

Αρίστος Δοξιάδης: Ένας επενδυτής των start ups αναλαμβάνει την Έρευνα και Ανάπτυξη
Ο Αρίστος Δοξιάδης είναι συνεργάτης στη Big Pi, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που επενδύει στην Ελλάδα και υποστηρίζει τη φιλόδοξη καινοτομία

Οκτώ νέα αεροσκάφη στο στόλο της Aegean
Προσθέτει 8 νέα αεροσκάφη Airbus A321 - Έφτασε τα 58 στο σύνολο

Εξαφανίζονται τα εκπτωτικά stickers από τα σούπερ μάρκετ - Πώς γίνονται οι προσφορές
Πώς θα αποφύγουμε τις προσφορές «μαϊμού» - Τι λένε προμηθευτές και εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ