Συνεχίζεται η προφυλάκιση για τον σύντροφο της Εύας Καϊλή Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον πρώην ευρωβουλευτή, Αντόνιο Παντσέρι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, Ιταλός υπήκοος και επικεφαλής της ΜΚΟ, Νικολό Φιγκά Ταλαμάνγκα, αφήνεται ελεύθερος, αλλά με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Διαβάστε επίσης – Qatargate: Αυτές είναι οι βαλίτσες με τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή της Εύας Καϊλή και του πατέρα της

Η κατηγορούμενη Ευα Καϊλή δεν ήταν παρούσα στη σημερινή ακροαματική διαδικασία, αφού ζήτησε αναβολή και θα εμφανιστεί ενώπιον της έδρας στις 22 Δεκεμβρίου.

Εάν ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης αυτής εντός 24 ωρών, θα εμφανιστούν ενώπιον του τμήματος κατηγορίας του Εφετείου των Βρυξελλών εντός 15 ημερών.

Σε σχετική ανάρτηση προχώρησε και ο δημοσιογράφος που ξεσκέπασε το Qatargate, Jack Parrock.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Πολιτική
Μητσοτάκης: Η μεγάλη πτώση στην καταλληλότητα – Οι εσωτερικές διαφωνίες στη ΝΔ
Επικαιρότητα |

Η μεγάλη πτώση στην καταλληλότητα Μητσοτάκη - Οι εσωτερικές διαφωνίες στη ΝΔ

Στις τάσεις της MRB του Ιουνίου διαπιστώνεται η αρκετά μεγάλη φθορά στην καταλληλότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού - Δέκα ολόκληρες μονάδες έχουν χαθεί σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση του Δεκεμβρίου του 2023

Κασσελάκης: Σύγκρουση με τα συμφέροντα, θα το φτάσουμε ως το τέλος – Σκληρό ροκ για Attica Bank
Επικαιρότητα |

Κασσελάκης: Σύγκρουση με τα συμφέροντα, θα το φτάσουμε ως το τέλος – Σκληρό ροκ για Attica Bank

Ο Κασσελάκης δηλώνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με τη διαπλοκή στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα το πάει μέχρι τέλους και ζητά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να «βάλουν πλάτη». Το σκληρό ροκ άρχισε ήδη με την Attica Bank.