Στο εμπορικό πάρκο Smart Park, της REDS, φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι πιο εορταστικά και λαμπερά από ποτέ! Γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων θα είναι στο χέρι σας, μέσα από μία συναρπαστική εμπειρία, όπου όλα είναι δυνατά!
Γιατί το μεγαλύτερο υπαίθριο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, φέτος στις εγκαταστάσεις του δημιουργεί ένα ξεχωριστό, διαδραστικό και φαντασμαγορικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους! Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα μπαίνουν σε άλλη διάσταση, συνοδευόμενα, όχι από μάγους, αλλά Καρυοθραύστες, οι οποίοι δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό, ενώ δάση από mini δεντράκια με τετράγωνα φώτα, που θυμίζουν Tetris, αλλάζουν χρώμα και φωτεινότητα βάζοντάς μας στο πιο εορταστικό κλίμα! Ταυτόχρονα, εντυπωσιακά animation, δημιουργούν ένα υπαίθριο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, ενώ τα στολίδια ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο με τη βοήθεια της τεχνολογίας AR!
Και ακόμα, ποιος δεν θέλει μια αναμνηστική Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, ειδικά όταν αυτή βγαίνει φυσικά χαμογελαστή ανάμεσα σε παιχνίδια και βόλτες; Στον κεντρικό δρόμο του Smart Park, έχει εγκατασταθεί ένα ειδικό Photo Opportunity Kiosk, γεμάτο από πολύχρωμα pixels, όπου μπορείτε να γνωρίσετε, να φωτογραφηθείτε αλλά και να παίξετε με τους 3 ξεχωριστούς pixelated χαρακτήρες, αλλάζοντας το χρώμα του κάθε pixel τους! Και αυτά, είναι μερικές μόνο από τις εορταστικές στιγμές που μπορείτε να ζήσετε κάνοντας τα ψώνια σας!
Αυτό όμως που όλοι περιμένουμε είναι η… κινηματογραφική αφήγηση του χιονισμένου τοπίου να ντύνει τις γιορτές μας! Αφού στο Smart Park μπορείτε να ζήσετε τα Χριστούγεννα όπως εσείς τα θέλετε, με το χιόνι να πέφτει άφθονο, ανεξαρτήτως καιρού!
Φέτος η λάμψη των εορτών σας περιμένει στο Smart Park!
Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα, μόλις 10’ λεπτά μέσω Αττικής Οδού και με δωρεάν parking.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.smartpark.com.gr/
Latest News
Νέο ακίνητο στο Μαρούσι απέκτησε η Noval Property
Η αξία της συναλλαγής ανήλθε σε 185.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από Ίδια Κεφάλαια της Noval Property
Πρώτο κατάστημα Coffee Island στην Ινδία, στόχος τα 20 εντός 2025
H Coffee Island προχώρησε στην προμήθεια καφέδων από Ινδούς καλλιεργητές, σεβόμενη την τοπική παραγωγή καφέ
Άλλαξε χέρια το 15,9% της Trade Estates
Μειώνει θέση η Fourlis - Τα τεμάχια που άλλαξαν χέρια αντιστοιχούν στο 15,9% του συνόλου των μετοχών
Ο Γιάννης Παπαχρήστου νέος CEO του Υπερταμείου
Ο Γιάννης Παπαχρήστου ήταν σε ηγετικές θέσεις στην Johnson & Johnson Hellas, την Chipita και τον όμιλο ΑΝΤ1
«Σύγχρονος Μαχητής»: Από την ελληνική αμυντική βιομηχανία το 90% του σύγχρονου εξοπλισμού
Ο «Σύγχρονος Μαχητής» φιλοδοξεί να φέρει τον εξοπλισμό που φέρει ο μαχητής στον 21ο αιώνα - Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας
Ελλάκτωρ: Επιστροφή κεφαλαίου 0,85 ευρώ/μετοχή
Απο τις 31 Μαρτίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους της Ελλάκτωρ
Σαντορίνη: Δωρεάν εισιτήρια για παιδιά και εκπαιδευτικούς από την Sky Exress
Αφορά πτήσεις τις SKY express από την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025
Επενδύσεις 40 εκατ. από ΤITAN σε ΑΙ, PropTech και ClimateTech
Η ΤΙΤΑΝ επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της και επιταχύνει τη στρατηγική καινοτομίας - Νέες Venture Capital επενδύσεις σε τομείς υψηλής δυναμικής
«Ταύρος» η Fitch για τις ελληνικές τράπεζες το 2025 - Τι λέει για κέρδη και NPLs [γραφήματα]
Στις προοπτικές των ελληνικών τραπεζών αναφέρεται η Fitch - Η ανάκαμψη από την κρίση και η αύξηση των δανείων
Εγκρίθηκε η εκταμίευση της 8ης δόσης του Ταμείου Ανάκαμψης για τη Eurobank
Στα €2,2 δισ. οι υπό διαχείριση πόροι για την Eurobank